Jeg er så utrolig utrolig glad for at jeg hadde med drone til Maldivene, og at den fungerer bra (noe den ikke gjorde på Sri Lanka)! Steike! Jeg har aldri sett havet så krystallklart og så mange nyanser av turkis!

Maldivene består av paddeflate øyer, og selv om det også kan være fint å se Maldivene fra bakkenivå er det noe helt annet å se øyene fra lufta. Det er ikke få ganger jeg har sendt opp drona mi og blitt superoverrasket over hvor mye vakkert som finnes i et par hundre meters omkrets og som er umulig å se fra bakkenivå.

Jeg har nå vært på Maldivene i noen uker, og tenkte å dele mine favoritt drone-bilder til nå. Bildene er fra to atoller, syv ulike øyer og noen åpne havområder mellom øyer. Dronen jeg har brukt her heter DJI Mavic Pro.

Nyt utsikten!

 

Piknikøy, South Ari Atoll

Utenfor Maafushi havn, South Male Atoll

Dhigurah, South Ari Atoll

Utsikt fra Dhangethi, South Ari Atoll

Drift Thelu Veliga, South Ari Atoll

Maafushi havn, South Male Atoll

Mahibadhoo, South Ari Atoll

Dhangethi brygge, South Ari Atoll

Dhigurah, South Ari Atoll

Piknikøy, South Ari Atoll

Drift Thelu Veliga, South Ari Atoll

Ghuli, South Ari Atoll

Rev utenfor piknikøy, South Ari Atoll

Dykkespot utenfor Maafushi, South Male Atoll

Dykkespot utenfor Maafushi, South Male Atoll

Dhigurah, South Ari Atoll

Maafushi, South Male Atoll

Ved dykkerspot ved Maafushi, South Male Atoll

Ghuli havn, South Male Atoll

Maafushi lagune, South Male Atoll

Nå har jeg bare en uke igjen her før visumet mitt går ut. Jeg blir på Maafushi for å dykke resten av tiden. Kirgisistan er neste destinasjon – og det vil bli en helt sinnsyk kontrast til dette flate sjølandskapet!

Kirgisistan tror jeg også er et dronevennlig land med mye vakre fjell og innsjøer. Gleder meg til fortsettelsen!! Husk at du kan følge meg daglig på Snapchat og Instagram: @Hamacareise 😀 

 

Flere innlegg fra Maldivene:

Relaterte artikler

9 Kommentarer

 1. Anne Bente

  Fantastisk og inspirerende 🙂 er det stort sett greit å sende dronen i luften eller må du ha tillatelse for å fly den der? Eller går det greit bare man tar hensyn til andre folk?

  Svar
  • Hamaca Reiseblogg

   Takk, Anne Bente! De er ikke så strenge med droner her (enda). Men det er nok bare et tidsspørsmål før det blir et kræsj mellom en drone og et sjøfly, og da kan det nok hende ting forandrer seg. På resortene er de ganske strenge da. På lokaløyene går det veldig greit.

   Svar
 2. Jørn - Bilivoka

  Utrolig fine bilder! Bra det fortsatt er mulig å fly med drone de fleste steder på Maldivene, prøvde nettopp å fly litt drone i Karibien og det var veldig mye stress. Ble kjempeflott de stedene jeg kunne ta den opp i luften, men mange steder var det enten forbudt eller så ville DJI ikke være på min side…

  Svar
 3. vivian

  Takk for fin infor… Jeg gleder meg til avreise. ang bekledning på lokal øyene. om kjolene stopper litt ovenfor knær ( typ stopper 10 cm over kne ), er det no no ?? jeg har ikke kjoler eller shorts som går helt ned til kneet.

  Svar

Legg igjen en kommentar