Nå er det kun et par timer til jeg reiser avgårde mot India og jeg er kjempespent! Hva venter meg der? Hvilke nye erfaringer og opplevelser vil jeg får? Jeg er klar for nye eventyr! Kjør på!

REISEN: Mellomlandingen i Frankfurt er på 15 timer og om natten, så derfor har jeg bestilt en seng på Frankfurt Hostel i natt. Så går flyet fra Frankfurt til India klokka 12.20 i morgen formiddag. Ankomst i Bangalore er 01.20 indisk tid.

Planene i India er som følger: 

Jeg lander i Bangalore, og blir møtt av en norsk kollega som har hus i en liten by ved navn Madikeri. Der blir jeg værende i drøyt en uke, og skal blant annet på jungeltur og kaffeplantasje (her har jeg nok mest sannsynlig ikke tilgang til internett). Vi drar så sammen til Pondicherry, hvor jeg skal studere Sosialantropologi og Religion med Kulturstudier i 10 uker (her er det internett på rommet). I løpet av studieperioden kommer jeg til å ta småturer til forskjellige plasser i nærheten, og minst en langhelg til enten Varanasi, Kerala eller Goa.

Den 31. mars kommer kjæresten min, Kenneth, ned for å besøke meg, og vi kommer sikkert også til å finne på noe sprell. 😉 Forelesningene slutter den 13. april, og jeg har da ti dager til å reise hvor jeg måtte ønske, før hjemreisen den 23. april.

FAKTA OM INDIA:

Hovedstad: New Delhi
Befolkning:
 1,21 milliarder mennesker
Religioner: Hinduisme (80,5%), islam (13,4%), Kristendom (2,3%), Sikhisme (1,9%), Buddhisme (0,8%), andre religioner (1,1%)
Valuta: Indiske rupi
Tidsforskjell: +4,5 timer

Steike! Dette blir artig!

Relaterte artikler

11 Kommentarer

 1. Vivian

  Så spennende, Ingeborg!!
  Håper du får en kjempetur.
  Jeg kommer til å følge med p alt du legger ut, som vanlig.

  Svar
 2. Lena

  Ønsker deg masse lyke til og god tur til India. Håper du opplever mye spennende og får mange nye opplevelser. Gleder oss til og følge med på bloggen din. Stor klem Lena og Harald

  Svar
 3. Anastasia

  Gleder meg til å høre om turen 😉 blir nok en fantastisk opplevelse 😀 Ha en God Tur <3

  Svar

Legg igjen en kommentar