Min første kveld i Kathmandu opplevde jeg den magiske lysfeiringen, Shivaratri, en festival for hinduguden Shiva.

Utenfor templene i Kathmandus trange gater ble det samlet sammen ved og plankebiter. Tiden var kommet for å tenne opp store bål – midt i gatene. Noen steder var gatene så smalt at jeg var redd husveggene på begge sider skulle begynne å brenne, men på mirakuløst vis stod hele byen morgenen etter også!

 Jeg har nå kommet til Damak i den østlige delen av Nepal, hvor jeg besøker min koselige Nepalvenninne, Ritika. Det finnes imidlertid ingen strøm i byen mellom 8 om morgenen og kl 21 om kvelden, så det gjør bloggingen vanskelig.. Håper å finne bedre internett snart igjen 😉 Jeg har hvert fall skaffet meg Nepal-nummer sånn at jeg kan bruke mobildata i ny og ne, så følg med på Instagram for hurtigere oppdateringer på veien!

Hamacareise har forresten også vunnet kategorien BESTE FOTOBLOGG i Travel Blog Awards, yeeey! Utrolig gøy!

Andre innlegg fra Nepal:

 

Relaterte artikler

7 Kommentarer

 1. Reiselykke

  Hei Hamaca i Nepal!
  Flotte bilder – og gratulerer så mye med prisen 🙂 Kos deg videre på tur. Hilsen Reiselykke

  Svar
 2. Sissel

  Skjønner godt hvorfor du vant den prisen for her er det fine bilder å drømme seg bort i 🙂 Ikke så verst å komme midt i en slik festial førsye kvelden! Håper du koser deg masse videre i Nepal, jeg kommer til å følge deg fast fremover 🙂

  Svar
  • Hamaca Reiseblogg

   Hei Sissel! Så hyggelig at du vil følge meg på reisene mine! Bare å slenge seg med 😉 Nepal er kjempespennende både på godt og ondt har jeg fått erfare til nå..

   Svar
 3. Randomjenta

  Så utrolig flotte og stemningsfulle bilder! Gratulerer så masse med prisen, ingen tvil om at den er vel fortjent! 😀 God tur videre!

  Svar

Legg igjen en kommentar