Enten du skal pakke til den store backpackerreisen eller helgeturen kan Hamacas Universale Pakkeliste hjelpe deg på vei!

Den finnes i to versjoner. En digital og en til å printe ut. 

Hver gang jeg skal ut og reise, enten som backpacker eller på kortere reiser, setter jeg meg ned og lager en pakkeliste over alle tingene jeg vil ha med. Håpet mitt er at jeg slipper unna den forferdelige følelsen: «Å, nei!!! Jeg har glemt ….» når jeg sitter ved gaten på flyplassen eller når jeg åpner sekken på hotellet.

Min erfaring er at en pakkeliste kan gi bedre oversikt og mindre bekymringer før en reise. Derfor har jeg lagt ut et eksemplar av min universale pakkeliste her, slik at du forhåpentligvis får med deg alt du trenger på din neste reise.

 

DEN DIGITALE PAKKELISTEN

Jeg har laget en digital pakkeliste i mitt favoritt skrive-verktøy, Evernote, som jeg bruker til alt av notater og dagbokskriving. Trykk på logoen under og du vil bli tatt rett til pakkelisten du kan redigere selv på PCen.

 

PAKKELISTE TIL PRINT

Liker du bedre å ha pakkelisten på papir kan du trykke på pakkelisten nedenfor og printe ut. Deretter går du igjennom og stryker over de tingene du ikke vil ha med. Under «annet» kan du tilføye egne punkter – enten det er personlige ting eller spesielt utstyr du måtte trenge. Og vips har du din egen personlige pakkeliste du kan krysse av på når du fyller sekken.

 

Pakkeliste-reise-på-ferie-eller-backpacking

For å være på den sikre siden bør du gå igjennom hvert punkt på pakkelisten rett før du tar igjen glidelåsen på sekken også. På den måten er du sikker på at alt er med.

MEN husk også at du med fordel kan fjerne 1/3 av det du har pakket – det er bedre med lett bagasje, god bevegelighet og plass til shopping, enn full bagasje fra starten av!

 

Fortsatt usikker på hva du bør ta med?

Her har jeg to eksempler på hva jeg har pakket på mine reiser her:

 

Er det noe vesentlig du savner på pakkelisten? Si gjerne ifra slik at jeg kan holde den oppdatert 😉 

For mer tips om pakking og praktiske tips til reisen, sjekk ut Backpackingguiden og Reiseplanleggeren!

 

Relaterte artikler

Èn kommentar

  1. Guro

    Takk Ingeborg!
    Min egen word-pakkeliste var helt udugelig sammenlignet med denne! 😀

    Svar

Legg igjen en kommentar