… er bare helt fantastisk! Vi har reist over Valdresflya, til Lom og Jotunheimen, videre til Geiranger, over Trollstigen, ut til kysten til Ålesund, og har nå kommet inn til Oldenvatnet og Jostedalsbreen. 

Verken Kenneth eller jeg hadde kjørt så mye mellom daler, ved fjorder og borte på vestlandet før. Synet som møtte oss ble derfor ganske så overveldende.. Vi hadde store vanskeligheter med å finne landskap vi kunne sammenligne Geiranger eller Oldendalen med. Selv på vår seks måneder jorda rundt-reise har vi få sammenlignbare alternativer. Tenk på det! All denne flotte naturen har vært gjemt for oss helt til nå!

 

Jeg merker jeg setter mer og mer pris på hva vårt eget land har å by på. Landet vårt er rikt, ikke bare på penger, men også på pen natur og vakre landskap. Og vi er flinke til å beskytte det! Fra før har vi hørt utrolig mye om Geiranger og Hardanger og fjorder og fjell – det er jo Norges varemerke! Men at det skulle bli SÅ fantastisk flott visste vi ikke!

Så her kjører vi rundt med både tyskere, nederledere, dansker og franskmenn, men hvor er alle de norske turistene? Jo, de ligger på en strand i Hellas eller i Spania… tenk på det! Altfor mange (i tillegg til oss) har helt glemt vårt eget land, og vet virkelig ikke hva det har å by på!

Vi har bare vært på reise i fem dager nå, men føler fortsatt vi har sett veldig mange vakre steder. Dette er det flotteste vi har sett til nå:

Valdresflya 

Røisheim i Jotunheimen

De syv søstre i Geiranger 

Trollstigen (i regnvær..)

Utsikten over Ålesund

Briksdalsbreen (i dag)

Været er veldig opp og ned, men vi var heldige å få knallvær på sightseeing på Geirangerfjorden. Trollstigen måtte vi dessverre kjøre ned i hardt regnvær. I Ålesund blåste det en del, men vi fikk fortsatt et par glimt av sol der og. Her i Oldendalen i dag har vi hatt den varmeste dagen til nå. Jeg har til og med blitt litt solbrent i ansiktet!

Men men, sånn er det når man ikke følger sine egne råd om å bruke solkrem! Hihi! Uansett har vi det helt herlig! Telt er en sjarm i seg selv har vi funnet ut. Vi har også med bord, stoler, primus og en minigrill vi har tatt i bruk opptil flere ganger. Så mat og kos blir det nok av! 🙂

Relaterte artikler

2 Kommentarer

  1. Fiberbabe

    Roadtrip i Norge er bare såå kos! Jeg og kjæresten kjørte rundt i fjor sommer og planlegger en tur til i år også =)

    Svar

Legg igjen kommentar

Din e-post adresse blir ikke publisert

CommentLuv badge