Vi kunne ikke ønsket oss stort bedre vær da vi gikk ut av døra lørdag morgen, og satt kursen mot Trysil. Ikke en eneste sky på himmelen, og kalde 25 minus slo imot oss, men ull, fleeze og store skistøvler skulle nok holde oss varme.  

Ikke uventet var vi ikke de eneste i bakken denne dagen, men med 66 nedfarter og alle seks stolheisene åpne var det bare i bunnen vi så litt heiskø. Bakkene hadde drømmeforhold uten noen harde klumper, og kun få steder med is. Rett utenfor løypene var det mulighet for litt pudderkjøring for dem som var glad i det og.

Fra hovedheisen kan du velge nedfarter i flere retninger, eller fortsette med en mindre heis opp på snaufjellet. Forrige gang vi var her var det bare tåke oppå der, og vi så ingenting. Nå derimot følte vi vi kunne se hele Norges land og vel så det. Herfra kunne vi også kjøre ned på motsatt side, der det også var forskjellige bakker og heiser.

For små og store hoppe-glade mennesker finnes det også en rød og en blå park med forskjellige hopp, rails og big jumps. Litt for en hver smak altså. Om du vil komme deg litt vekk fra de vanlige løypene er det godt mulig å ta seg en tur inn i skogen mellom trasseene og. Et par stykker har kanskje kjørt her før deg, men det er lett å finne sin egen løype igjennom skogen. Bare pass deg for skarpe kvister og steiner! =)

Bakkene stenger 16.30 for tiden, og det holder gjerne mer enn nok for oss som ikke står på ski hver uke.

Annen info:

Dagskort voksen: 355kr (+skipass om du ikke har det, 45kr)
– Leie av hjelm er gratis!
– Det finnes forskjellige spisesteder nederst i bakken. Sindrestua har pizza, burgere, biff og gjerne en dagens rett. Prisene ligger på 100-200 kr. På Laaven får du lunsjmeny på dagen, men de har også finere middager om kvelden. Ellers begynner afterski her allerede klokka 15, med egen DJ, ølmugger og partymusikk.

Relaterte artikler

Legg igjen en kommentar