Nå har vi kommet oss avgårde i regnet, og har stoppet på Beitostølen for en matbit! Bilen er fullstappet med telt, soveposer, underlag, klær, mat ting og tang, primus osv. Vi har ikke plass til stort mer nå tror jeg!

For å slippe kø og stress i Østerdalen, dro vi heller mot Hønefoss og opp mot Valdres, der jeg gikk på folkehøgskole.

Det sprutregna hele veien… men likevel var det noen som MÅTTE ut cabben å ta seg en luftetur. Denne bilen med en oransj mann oppi suste forbi oss i 130 km/t på E18 like ved Drammen.

For å få oss et lite stopp på veien tok vi av mot Hedalen, opp en lang, bratt og svingete vei. Her var det fin utsikt over dalen. Skyene lå regntunge bortover i de bratte fjellsidene.

Vi hadde jo hørt mye fint om Heddal Stavkirke, og forvekslet den med Hedal Stavkirke som egentlig så ut som en ganske normal kirke da vi kom til den. Riktignok hadde den vært en stavkirke fra 1150 til en gang på 1700-tallet, men nå var den visst bare en korskirke.

Etter en kjapp tur rundt på den gamle folkehøgskolen min i Valdres, bar det videre til Beitostølen. Her har vi fått oss en god pizza, en kaffe og en liten bit eplepai. Jeg trengte også å få sendt avgårde et studenthefte jeg har designet, så da passet det bra at det var trådløst nett på Peppes Pizza.

 Nå trenger vi bare et sted å sove for natta. Satser på telt, men ikke så gøy å skulle sette opp det i dette været.. Hihi!

Relaterte artikler

Legg igjen en kommentar