På vår biltur i sommer stoppet vi tilfeldig ved Gudbransdjuvet, sammen med en del utenlandske turister. Fra parkeringsplassen fulgte vi på små, slyngende bruer over juv med blågrønt smeltevann, og satt oss så ned og tok en vaffel på stilige, Juvet Cafe.

Et artig avbrekk fra bilkjøringen!

gudbrandsjuvet-norge4

gudbrandsjuvet-norge2

gudbrandsjuvet-norge3

gudbrandsjuvet-norge

10 Kommentarer

 1. Annikens Verden

  Hei Hamaca! Jeg har aldri vært i Paris i desember. I stedet har jeg vært i en liten landsby rett utenfor Paris 🙂 Jeg husker dette som veldig idyllisk og koselig. Jeg kan tenke meg at Montemartre og Eiffeltårnet vil være koselige steder å nyte utsikten, stemningen og julepynten i desember. Et besøk på et av julemarkedene, er noe jeg selv drømmer om i Paris ved juletider. Tror det er en skøytebane i sentrum. Kan tenke meg at mange danser seg over isen med nisselue i desember 🙂
  Temperaturen er lav, men på pluss siden av termometerstokken. Ca 2-7 grader i gjennomsnitt.

  Selv har jeg begynt å drømme om Dublin i desember. Leste en flott artikkel om Dublin i Reiselyst (du har kanskje fått det du også ?). Har du vært i Dublin? Har du evt noen tips?

  Svar
 2. Hamaca Reiseblogg

  Anniken: Takk for god info om Paris. Høres ut som Paris er en storby det er verdt å besøke nå før jul! Skulle ønske det var litt varmere der men.. Dublin har jeg aldri vært i Har ikke fått Reiselyst enda, men det kommer vel om et par dager får vi håpe!! 😀 Gleder meg til å få litt nytt reisestoff!

  Svar
 3. Hamaca Reiseblogg

  Reiseportalen: Det er godt å høre =) Veldig fin oversikt av linker du har på siden din. Kjekt å ha når man skal bestille reise!

  Svar
 4. Reiseportalen

  Takk skal du ha for ordene om siden min, Hamaca. Bildet av og kommentarene om Gudbrandsjuvet har gjort meg til norgesturist her jeg sitter. Kommentarene ovenfor om Paris har pirret reiselysten til den byen. Takk igjen for flott blogg!

  Svar
 5. mariekr

  Hei!
  For en flott blogg du har laget 🙂
  Gudbrandsjuvet, der var jeg og for noen år siden, et flott stykke Norge.

  Svar
 6. Annikens Verden

  Hei igjen Hamaca!
  Å lese reisemagasiner demper ikke akkurat reiselysten…! Det nærmest kribler i kroppen! Gleder meg til å lese om førjulsstemning fra Paris, hvis det er dit turen går. 🙂 Jeg får overtale min kjære med en tur til Dublin i desember 🙂 Vi har snakket om et varmere sted, ikke så mye varme i Dublin akkurat… 🙁 Bredt smil, Anniken

  Svar

Legg igjen en kommentar