Herrelighet, så deilig det egentlig er å komme seg en tur på fjellet! Skuldrene senker seg automatisk, og man tar fram kryssordet, kortstokken og romanen man ikke har fått lest i på flere måneder. Det handler om det som skjer der og da, og man trenger ikke stort annet for å ha det bra. Et enkelt, men deilig liv!

Fra torsdag til søndag tok jeg og kjæresten min en tur opp på Blefjell der mora mi har campingvogn. På vei opp begynte det å snø, og vi vurderte noen sekunder om vi snu. Kanskje vi kom til å snø inne? Nei, shit heller.. vi drar opp! Utpå kvelden stoppet snøen og det klarnet opp. Fredag morgen våknet vi til en skyfri himmel og et tynt lag glitrende snø utenfor vinduet. Nydelig!

Frem med kartet og fjellstøvlene! På tide med en fjelltur!

Ruta vi skulle gå hadde en del myrer, men stiene var kjempefine å gå på siden bakken hadde fryst.

På toppen av Korslinuten står denne svære varden. Panoramautsikten her fra nydelig. Man kunne se helt til de store Blefjella i det fjerne. Og utsikten ble enda bedre med litt varm kakao og klementiner.

På veien tilbake gikk vi oss litt vill og måtte hoppe over et par elver og vasse gjennom busker og gress, Men snart fant vi tilbake til stien og den varme campingvogna. Deilig tur! =)

 

Relaterte artikler

Legg igjen en kommentar