Å komme ned fjellet mot Geiranger var helt ubeskrivelig vakkert! Og da fjorden åpnet seg opp foran oss ble vi enda mer lamslått! Geirangerfjorden er langt fra oppskrytt! Den er bare simpelthen utrolig vakker der den ligger så naturlig mellom stolte, snødekkede fjell.

Geiranger-biltur

Geiranger-fjell-snø

Geiranger-vakker-utsikt

På en stor gressplen rett ut mot fjorden slo vi opp teltet. Det var perfekt! Selv om vi var halvveis omringet av tyske, nederlandske og franske turister, følte vi roen og stillheten tett på. Vinflaska ble festa i et tau og lagt til kjøling i en bekk rett ved siden av. Deretter var det bare å få opp grillen! DET kaller jeg GOD NORSK SOMMER! 😀

Her har jeg satt sammen et par småklipp og noen timelapser fra Geiranger:

Jeg er veldig glad for at vi nordmenn er så flinke til å ta vare på naturen vår. Geirangerfjorden hadde ikke vært den samme med ti svære luksushoteller, McDonalds og et svært kjøpesenter!

Geiranger-biltur-Norge

Geiranger-camping

På Geiranger Camping betalte vi 180 kroner for telt og bil, og kunne da bruke doer og dusjer på campingplassen, samt sette opp teltet hvor vi ville på den svære gressplenen. Genialt!

Se også: Bildeserie fra tur på Geirangerfjorden

3 Kommentarer

  1. Kjærester på tur

    Nydelig film du har laget! Timelaps er virkelig stilig! Arti når dere setter opp teltet og den vakre fjorden. Ja takk gud at vi ikke har resorter i fjordene våre!

    Svar

Legg igjen kommentar

Din e-post adresse blir ikke publisert

CommentLuv badge