Vil du allerede begynne å planlegge ferien for neste vinter, er det flere nye og spennende reisemål fra de store reiseselskapene. Om du er lei de vanlige sydenreisemålene som Hellas, Spania og Tyrkia, er det nå fullt mulig å få charterturer til både Afrika, Asia og Amerika.

 –

Både Star Tour, Apollo og Ving satser nå på direkteflygninger til Cuba og lokker med det turikisblåe havet på strandområdet, Varadero, og salsamusikk og historie i Havanna. Varadero har en 11 km lang strand, og hotellene ligger tett i tett langs stranden. Havanna ligger to timers kjøretur unna, så det er fullt mulig å få oppleve litt av hvert på en ferie til Cuba. Men selv om det er direkteflyvning, må man altså regne med 13 timer på fly, pluss en 6 timers tidsforskjell. Temperaturen holder seg på 25-26 grader hele vinterhalvåret, så det høres jo deilig ut.

Men virker som dette kan bli en ganske dyr affære, siden fly og hotell ligger rundt 15-20 000 pr pers, pluss at man tydeligvis må betale noen avgifter når man drar inn, og om man ikke har med reiseforsikringspapirer. Varadero slår meg ikke spesielt billig heller. Enkel middag ca. 130-160 kr, og en brusboks for 14 kr skriver Star Tour.


Varadero, Cuba. Ser jo helt greit ut det her da… (www.startour.no)

Ellers kan Apollo også friste med Mexico, og Star Tour med Sri Lanka, Kenya og Barbados vinteren som kommer.

– Hvor drømmer du om å reise på ferie neste vinter? 

 

Relaterte artikler

Èn kommentar

  1. Anne

    Rekner med det ikkje blir Cubatur denne vinteren likevel (pga India ;), men anbefaler likevel ein tur dut!

    Meir turisme dit hadde det nok blitt uansett om skandinavia hadde fått direkteturer dit… Blir spennande å sjå korleis landet blir påverka av det, og kva dei kan få ut av det. Fint med 50-talls bilar m.m., men endring må uansett til…

    Svar

Legg igjen en kommentar