Da nærmer det seg avreise. Jeg er spent, og lurer på om jeg har fått med meg det jeg trenger.. Det skal bli rart å være på reise igjen! Selv om dette ikke blir noe backpackertur, pakker jeg like godt i backpackersekken min. =)

Checkliste før avreise:

Pass – yes!
Forsikring – Helårsforsikring kjøpt hos Dnbnor for 889 kr
Visum – med i flybilletten
Vaksiner – tatt fra før
Flybilletter – skrevet ut
Bankkort/mastercard – yes, tar ut penger når vi kommer fram

Det er faktisk litt krise, for alt sommertøyet mitt og bikinien ligger på hybelen på Rena.. men jeg får bare ta med det jeg har av tøy her rett og slett. Er usikker på hvor kaldt det er om kvelden.. hvor mye tøy trenger jeg tro?

Avreise:

30.des 10  kl 07.30 fra Gardermoen
14.05 i Hurghada

Planen er å være i Hurghada over nyttår, også reise til Kairo for å se pyramidene, byen og museer, så videre til Luxor der vi vil se Kongenes Dal og flotte templer, også kan vi jo håpe på en eller to dager til med soling før vi drar hjem den 6. januar.

Siden ferien bare er på en uke, og jeg vil prøve å få mest mulig ut av den uka, kommer jeg dessverre ikke til å blogge mens jeg er på ferie. (fikk også streng beskjed fra kjæresten om å ikke ta med meg PC, og det er jeg igrunn enig i). Men jeg regner med å ha masse nye bilder og opplevelser jeg kan dele når jeg kommer hjem den 6. januar. Så ha en fin nyttårsfeiring, så blogges vi ute på nyåret!

Legg igjen en kommentar