Det har vært mye snakk om flyforsinkelser og snøkaos de siste dagene. Mange tusen passasjerer har blitt forsinket, spesielt i London, etter all snøen som har kommet i Europa. Flyplassene har gått tom for avisingsvæske, noe som gjør det vanskelig å få flyene i luften. Dette er absolutt den verste tiden det kunne skje og. Det er vel ingen som vil sitte på en flyplass på julaften, men dessverre ser det ut som det er nettopp dette mange må. Jeg føler med de tusner som sitter rundt og venter på å få vite når de skal få komme hjem.

Men som det står i VG i dag er det ganske utrolig at bare 10 cm snø kan gjøre så 8-10.000 passasjerer blir rammet av forsinkelser. Hvorfor er ikke flyplassene forberedt på slike situasjoner? Hvorfor har de ikke nok avisningsvæske? Hvert år blir det vinter, og hva skjer da? Jo, det snør og blir kaldt. Glemmer vi dette fra år til år? Akkurat det samme skjer jo med biltrafikken. På første snøfall er det jo alltid trafikkaos og utkjøringer. Slikt vær bør vi være bedre forberedt på, og det bør være en selvfølge spør du meg!

Vi får bare krysse fingrene for at folk kommer seg hjem i tide, eller finner seg et sted å være så de slepper å være på flyplassen. Denne julen vil hvert fall være en jul de alltid vil huske.

Legg igjen kommentar

Din e-post adresse blir ikke publisert

CommentLuv badge