N23A6248

Det oppstår en sånn merkelig-nervøs-gladfølelse i kroppen når jeg lar musepekeren gli over bestill-knappen. Om jeg trykker der er det ingen vei tilbake. 6000 kroner vil bli fjernet fra kontoen min. Og om 24 dager vil jeg sitte på flyet til Nepal….

Jeg vil aldri kunne få dem tilbake. Pengene jeg kunne brukt på et nytt kamera eller til å betale ned på studielånet. Blir turen verdt de 6000 kronene? Hmm… forhåpentligvis. Hvis ikke jeg blir matforgiftet den først dagen og må ligge på sykehus resten av tida. Kanskje det finnes en billigere billett likevel? Joda, det gjør det jo, men det betyr også flere mellomlandinger og flere slitsomme timer på reise. Men kanskje akkurat denne billetten blir billigere i morgen? De siste ukers billettsøking viser at den mens sannsynlig ikke blir det…den kan jo like godt bli dyrere i morgen!

Avreisedatoen dobbeltsjekkes. Er den riktig?? Tenk om jeg bestiller flybillett til feil dag! Kikke på kalenderen. Hmm, nei, den ser riktig ut. Har jeg skrevet riktig navn da tro? Det hadde jo vært totalt krise om jeg hadde kommet på flyplassen og ikke får bli med flyet fordi jeg har glemt G´n i Ingeborg!

Men tenk om jeg angrer meg? Tenk om jeg plutselig ikke tør å reise tre uker helt alene i et helt ukjent land!? Nei, gurimalla – ta deg sammen Ingeborg. Dette skal du klare! Og du skal lære masse nytt om deg selv! Jeg vet det kommer til å bli hardt å dra fra Kenneth, men følelsen av å se han igjen etter tre uker veie opp for det hele! Hva vil skje i Norge mens jeg er borte? Kommer jeg til å gå glipp av noe? Forhåpentligvis bare tre uker med kulde og snø.. ikke så stort tap.

Hva sier magefølelsen?

Klikk. Siden oppdateres. Der er den bestilt! Nå er det bestemt. Fra et sekund til et annet. Jeg skal til NEPAL! Om bare 24 dager! Steike, det er ikke lenge til!

Nå kan jeg endelig begynne å telle ned på ordentlig! Og gå fra å si «jeg skal kanskje til Nepal i februar» til og faktisk si «jeg skal til Nepal i februar»! Hurra!

Et nytt stadie i reiseplanleggingen begynner!

Relaterte artikler

6 Kommentarer

 1. Randomjenta

  Haha, kjenner meg igjen! Tusenvis av tanker som strømmer gjennom hodet før man trykker på knappen, og ikke minst etterpå!

  Så spennende det høres ut med Nepal! 😀 Har du planene klare? Gleder meg til å se/høre fra turen!

  Svar
  • Hamaca Reiseblogg

   Ja, flybillettbestilling er ganske nervepirrende der og da altså!

   Nepal-planene er ikke helt klare enda, meg jeg jobber med saken! 😛

   Svar

Legg igjen en kommentar