466430_10151807468962584_1694140861_o

Foto: Thomas Marthinsen

Jeg tror jeg kan gå så langt som å si at fotografering på reise er det jeg liker å gjøre aller mest i hele verden! Lykkefølelsen jeg får inni meg ved å oppdage nye steder på jorda, møte nye mennesker, og samtidig kunne forevige dem med kameraet mitt er enorm! Jeg vet virkelig ikke hvorfor hjernen min er skapt sånn, men den elsker simpelthen nye situasjoner som gir innsikt og forståelse av oss mennesker og verden vi lever i. Det er denne lidenskapen for reise og foto som har skapt Hamaca Reiseblogg, og det er med den samme begeistringen jeg håper å føre bloggen videre!

Å bli nomiert i kategorien for Beste Fotoblogg, er derfor helt topp! Om du synes jeg fortjener tittelen, Beste fotoblogg i årets Travel Blog Awards, setter jeg utrolig pris på en stemme fra deg!

Travel Blog Awards 2014!
Ha en flott helg! 😀

Relaterte artikler

2 Kommentarer

 1. Odd Roar Lange

  Hei og gratulerer med finaleplass i årets fotoblogg. Jeg synes bloggen din er så bra at jeg håper den vinner foran min utenlandsblogg (langelinjer.com) – som ligger på andreplass i klassen. Jeg har selvsagt stemt på deg.
  Jeg har ikke vært inne på bloggen din før i dag. Men det var oppmuntrende bra lesning – og veldig fine bilder.

  God tur til Nepal (veldig spennende land) og lykke til i finalehelgen.

  Beste hilsen fra Odd Roar

  Svar
  • Hamaca Reiseblogg

   Oi, jøss! Det var jo superhyggelig gjort da, Odd Roar! Tusen takk =)

   Så det er du som har Toppen Av Norge-bloggen altså? Den er jo veldig flott og godt skrevet! Legger inn en stemme hos deg på Beste Reiseblogg! =)

   Lykke til de siste dagene du og! Stå på!

   Svar

Legg igjen en kommentar