Steike, for en tur og for land! Jeg har ikke ord! Bare masse rare følelser som blir enda mer forsterket når jeg ser de skarpe kontrastene til livet her. Jeg kan skjønne hvorfor noen ikke liker India, men heldigvis sitter jeg selv igjen med for det meste positive erfaringer og minner..

Som den typiske nordmannen jeg er, stod taco som første  ønske på middagslista (bilde over er av nachos til lunsj i dag da). Heldigvis slapp jeg se prislappen, for da hadde jeg nok detti i gulvet. Her kan man kjøpe en hel agurk for 15 kroner, mens i India kunne jeg nyte et nydelig middagsmåltid for samme prisen!

Men jeg merket fort hvor mye jeg setter pris på småting jeg ellers tar for gitt: En skarp kjøkkenkniv, en ren do uten maur kravlende rundt, en dusj med mer enn to harde stråler, TV’n som plutselig virket myyye større og klarere, mulighet til å se en youtube-film uten å loade i 5 min og en supermyk dobbeltseng =) Topp!

Har det skjedd noe her mens jeg har vært borte da tro? Tjah, jo, det har kommet opp en heisekran eller to og et stillas, ellers ikke altfor mye ser det ut som..

Men nå er det rett tilbake til hverdagen igjen! Første hjemmeeksamen skal leveres på fredag allerede, og jeg har ikke særlig motivasjon til å skrive merker jeg. Jeg vil heller pakke ut alle de nye tingene og klærne jeg har kjøpt!! (Heldigvis fikk jeg med meg hele den 25,5 kg tunge sekken min uten å betale en krone overvekt)..

Men men, nå får jeg glede meg til neste reise! Hvor går turen i sommer mon tro?

Relaterte artikler

3 Kommentarer

 1. Maria

  Velkommen hjem! Ser ut som du har hatt en helt prima opplevelse 😀

  Hos oss går sommerferien til Paris, og hjemtraktene, i sommer 🙂

  Svar
 2. Hamaca Reiseblogg

  Robin: Steike, det var litt av en konkurranse! Hadde vært kult da, men må nok bruke mye energi om jeg skal ta igjen de på toppen nå gitt. 😉

  Svar

Legg igjen en kommentar