Yeeey! For en kjempekoselig overraskelse! Jeg ble nemlig den heldige vinneren av et års abonnement fra Magasinet Reiselyst, og to valgfrie gavekort fra Hurtigruten (250 kr), Tyrkiareiser (250 kr), Mantareiser (250 kr), Handysize (100 kr) eller MSC Cruice (250) kr på reisebloggen, Annikens Verden.

Jeg begynner nesten å tro på karma jeg nå! Kenneth og jeg har nemlig vært en tur i Røros i helga for å sjekke ut byen og lære litt mer om historien der. Da vi kom inn på museumet, Smelthytta, og skulle kjøpe billett hørte vi at utlendingen foran oss gjerne ville komme seg til Olavsgruva som ligger 13 km utenfor sentrum, men at det ikke var noe transport dit. Vi spurte han derfor om han ville sitte på med oss, siden vi hadde bil og også skulle dit etter museumsbesøket.

Fyren var interessant og kjempekoselig  – opprinnelig fra Libanon, men hadde nå bodd i Trondheim i en måneds tid, siden han jobbet i oljebransjen. Han kunne prate fem forskjellige språk og holdt nå på å lære seg norsk.

Han var kjempe takknemlig for at han fikk sitte på, noe som bare skulle mangle, siden vi også ofte har møtt hjelpsomme folk på våre reiser rundt i verden. Og da jeg kom hjem fikk jeg koselig mail fra Anniken om at jeg hadde vunnet konkurransen hennes! Karma eller? 😀

– Tror du på karma?

Relaterte artikler

3 Kommentarer

  1. Anniken

    Ja, jeg tror på Karma! Også tror jeg på snille jenter 🙂
    Rørås er så koselig! Var der i romjulen som barn noen år. Husker det som snø rikt og kaldt! For ca 10 års siden var jeg på jente tur til Rørås, en helg i begynnelsen av oktober. Også da var det snø rikt og kaldt…! Vi var også innom gruvene, – spennende! 🙂

    Svar

Legg igjen en kommentar