Det er synd at desember må være så stressende for oss studenter. Desember er gjerne måneden for lesing til eksamen, jobbing for å tjene litt ekstra penger, flytting for de som må det, og ellers stress med juleforberedelser.

For meg blir det ikke ordentlig jul uten hjemmebakte pepperkaker! Så selv om jeg nå var midt i den verste eksamenstiden, måtte vi sette av et par timer til pepperkakebaking! Oppskriften er en skikkelig god en jeg lærte på skolekjøkkenet på barneskolen, og som har gitt meg en koselig jule-bake-tradisjon hvert år.

I går fullførte jeg den andre av tre eksamener, i dag pakker jeg, i morgen flytter jeg til Oslo, og i over imorgen  begynner jeg å jobbe… Guri – for et kjør!

Pepperkakene ble kjempedeilige, og vi greide til og med å få ut alle brettene av ovnen før de ble brente! Ikke verst.. Planen er å sette opp tre små pepperkakehus, så jeg kan lage en liten pepperkakelandsby, men lurer på når jeg får tid til det!

Uansett, ønsker alle en god førjulstid! Jeg skal komme sterkere tilbake med bloggingen så snart jeg er ferdig med flyttingen 😉

Relaterte artikler

3 Kommentarer

 1. Maria

  Lykke til med flytting, det er alltid stress, men herlig når man har kommet på plass! 🙂

  Svar
 2. Annikens Verden

  Ååå så koselige bakebilder! Gratuler med 2 gjennomførte eksamener. Lykke til med flytting og siste eksamen for i år! 🙂

  Svar
 3. Hamaca Reiseblogg

  Tusen takk begge to 🙂 Kan ikke si jeg gleder meg til å bære alle eskene opp i fjerde etasje uten heis, men det blir nok bra når alt har kommet på plass! 😉

  Svar

Legg igjen en kommentar