Mye å gjøre på skolen om dagen. To filmer på to uker kan jammen være stress! Har også blitt med på et prosjekt for å promotere skolen vår, og har derfor sitti og designet header til hjemmesiden i dag. Så her er resultatet:


http://renamusicandmedia.com/

Haha, ser ut som jeg er glad i blått, når jeg tenker meg om.. Litt samme blåfarge som på headern her faktisk. Uansett, siden er for Musikk og medialinjene på Høgskolen i Hedmark, så om du lurer på hva du skal studere neste år er det bare å ta en titt innom. Vi er enda i startfasen med siden, men i løpet av den nærmeste tiden skal det komme flere spennende saker om studiene.

Jeg går jo på medielinja her, og selv om vi befinner oss langt utti skauen, så får vi gode muligheter til å besøke andre steder i Norge på filmopptak osv, utenlandsstudier andre året og praksisplass tredje året.

Ellers skjer det ikke stort reisemessig her på Rena om dagen. Det eneste er at de rigger opp til Birken som skal være nå til helga. Blir merkelig å plutselig få mange tusen mennesker i de ellers så folketomme gatene, men litt artig blir det og!

Relaterte artikler

Legg igjen kommentar

Din e-post adresse blir ikke publisert

CommentLuv badge