Tid for oppdateringer og en skikkelig ansiktsløftning på Hamacareise! I tillegg ønsker jeg gjerne noen innspill fra dere lesere! 

fyrverkeri-hamaca

De siste vinterkalde ukene har gitt meg en god anledning til å oppdatere Hamacareises utseende, bilder og tekst. Bloggen har fått en ny og mer velfungerende layout, menysystemet er byttet ut, pluss at jeg har oppdatert mye av de opprinnelige sidene på bloggen.

Kategoriene OM MEG, FOTO og BACKPACKING har fått ny tekst og bilder. Jeg har lagt til bildecollager for nesten hvert land i LANDOVERSIKTEN og jeg tester ut månedlige nyhetsbrev for dem som vil ha reiseinspirasjon rett i mailboksen (meld deg på til høyre!).

I denne anledning ville jeg også satt veldig stor pris på deres tilbakemeldinger og tips til forbedringer av bloggen. 

Slenger ut noen spørsmål som du kan svare på om du vil, ellers er det selvfølgelig også helt greit å skrive inn en vanlig kommentar..

 • Er bloggen oversiktlig å lese og finne frem i? 
 • Hvilke type innlegg ønsker du flere av?
 • Hvilke type innlegg er lite interessante for deg?
 • Hva liker du å lese om?
 • Bør jeg skrive mer om fotografering på bloggen?

Kom gjerne med hva det måtte være, enten det er en setning eller tredve! =)

Relaterte artikler

6 Kommentarer

 1. Lise-Marie Lia

  Er bloggen oversiktlig å lese og finne frem i? = JA!
  Hvilke type innlegg ønsker du flere av? = Alt som handler om reise og foto er kjempegøy for meg 🙂
  Hvilke type innlegg er lite interessante for deg? = Der har jeg ikke noe negativt å komme med enda 🙂
  Hva liker du å lese om? = Reise og foto. Jeg leser vilt mange reiseblogger, og det er den eneste måten jeg kommer meg ut fra den kjedelige hverdagen 🙂
  Bør jeg skrive mer om fotografering på bloggen? = Personlig er jeg veldig glad i fotografi, spesielt reise, natur og ja – fotografi fra verden. Teknisk er fotografi også veldig interessant! Hmm, det kan godt være du har skrevet om slikt før, jeg må ta meg en titt rundt på bloggen og se om jeg finner det, men det er alltid spennende å lese om hvordan være en god fotograf på reise og slike ting, tips og råd!

  Haha, dette ble litt langt!

  Svar
  • Hamaca Reiseblogg

   Tusen takk for gode tilbakemeldinger, Lise-Marie! =)

   Tenkte å lage noen flere fotorelaterte innlegg nå etter hvert – altså noen litt mer praktiske innlegg om hvordan jeg fotograferer på reise, og med utstyr osv. Godt at det er flere andre fotointeresserte! 😉

   Svar
 2. Reisendefamilie

  Hei Ingeborg!
  Jeg synes bloggen din ble mye mer oversiktlig og lettere å forholde seg til nå. Den var vakker før, er blitt enda bedre nå. Stå på, og fortsett å fyll den med innhold for å glede og inspirere oss på reisen 🙂

  Kanskje vi skal leie inn deg for å hjelpe oss med siden vår 😉

  Ha en fortsatt strålende dag!

  Svar
  • Hamaca Reiseblogg

   Så bra, Reisende Familie! 😀 Det hjalp mye å lage kun én menylinje med undermenyer altså!

   Hehe, dere får bare si ifra om dere lurer på noe mer ang sideoppsett. Det er ikke alle WordPress-temaer som er like lette å tilpasse har jeg merket, så det gjelder å finne et oppsett som både ser bra ut og fungerer bra med alt man skal legge inn =)

   Svar
 3. ReiseLiv

  Så fin bloggen har blitt! Og jeg gleder meg til å motta nyhetsbrev – så spennende!
  Er bloggen oversiktlig å lese og finne frem i?
  Jeg synes bloggen var oversiktlig å finne fram på tidligere også jeg, men den er hvertfall lett å finne fram på nå!

  Hvilke type innlegg ønsker du flere av?
  Synes alt som handler om reising er bra! Kanskje du har noen forslag til gode sider man kan gjøre reiseresearch? Apper du bruker mens du er på reise? Bøker som handler om stedene du skal til/har vært? 🙂

  Hvilke type innlegg er lite interessante for deg?
  Foreløpig er det ingenting som er lite interessant synes jeg.

  Hva liker du å lese om?
  Reising! Alt som handler om reising, så egentlig hele bloggen din. Men favorittinnleggene mine er nok de der du har kommet ordentlig innpå folk, blitt kjent med dem, fått høre historier, og formidler det videre til oss lesere.

  Bør jeg skrive mer om fotografering på bloggen?
  Foto er ikke hovedgrunnen til at jeg leser bloggen din, men du må jo gjerne skrive om det likevel 🙂

  Svar
  • Hamaca Reiseblogg

   Takk for mange gode tilbakemeldinger, Liv!! Har faktisk planlagt noen reiselitteraturinnlegg fremover, så det passet jo veldig bra! Skal se om jeg får skrevet litt mer om research etter hvert også! 😉

   Fint å høre at du liker de menneske-innleggene – det er i de innleggene jeg føler jeg best får frem den innsikten og lærdommen jeg får ved å møte ukjente mennesker på reise!

   Svar

Legg igjen en kommentar