N23A9629-Edit

Uff, jeg har så utrolig mange innlegg jeg SKULLE ha skrevet, men som jeg aldri får ut her på bloggen! Er utrolig irriterende merker jeg, for jeg har så mye jeg har lyst til å fortelle og så mange bilder jeg har lyst til å vise. Jeg har også veldig lyst til å holde bloggen gående… men tida strekker bare ikke til! Hmm. Hvordan kan jeg ordne dette mon tro!? 

Hovedproblemet er kanskje at innleggene må være så lange hele tiden. Men hvorfor må de det? Jeg opplever jo plenty av små, morsomme situasjoner og øyeblikk når jeg er på reise. Kanskje jeg heller skal gi meg selv en utfordring ved å lage flere, men kortere innlegg. Hva med å kun bruke et bilde per innlegg, og maks 200 ord? Sammen vil de små innleggene forhåpentligvis da danne et større bilde og et mer sammensatt inntrykk av reisen. Det vil også hjelpe meg som skribent å velge ut øyeblikk og bruke mine ord og bilder med omhu. Noe av det vanskeligste er jo faktisk å velge ut den mest interessante historien og de riktige bildene. I dag reiser jeg til Laos – dette blir mitt prøveprosjekt, får bare håpe jeg finner litt fungerende internett!

Relaterte artikler

2 Kommentarer

  1. Ida

    Utrolig god blogg du har! Og leste jeg at du har gått MK i Horten? Jeg gjorde nemlig ferdig 3MK der i juni, og går nå backpacker/ekstremsport på Elverum fhs. Kommer absolutt til å følge med, både for å få tips og fordi det er gøy å lese om andres reiser 🙂

    Svar

Legg igjen kommentar

Din e-post adresse blir ikke publisert

CommentLuv badge