Hei hei igjen! Har hatt meg en liten bloggpause, men regner nå med å komme tilbake med et par innlegg i uka. Har vært litt å gjøre på skolen om dagen osv. Ski VM har jo også vært spennende å følge med på selv om jeg ikke har fått vært der selv.

Uansett er det bare å komme med forslag, ønsker og spørsmål om de kommende blogginnleggene om dere har noen. Vil gjerne skrive om ting dere er interessert i. Jeg har fortsatt mye bilder og oppleveser å fortelle om fra reisene mine.

Planlegger også en Norgesreise til sommeren med bil, og fant dette kjekke Norgesreiseatlaset på Notabene for 99 kr. Er både detaljerte kart, forslag til turer, opplevelseskart og kjøreinformasjon. Den blir kjekk å ha på turen. Roadtripen blir nok mest sannsynlig på vestlandet. Har lyst til å se Ålesund, Atlanderhavsveien, Kristiansund, Trollstigen, Geiranger og nydelig natur! Planen er å sove i telt for det meste, så håper det blir lett å finne teltplasser, og at været blir bra =)

 Har du forlag til et stopp på reiseruta er det bare å rope ut! Jeg har nemlig aldri vært noe annet sted enn i Bergen på vestlandet, så dette skal bli spennende!

Ha en strålende dag folkens! 😀

 

Legg igjen kommentar

Din e-post adresse blir ikke publisert

CommentLuv badge