I samarbeid med Boots Apotek og Idoform har jeg fått tilgang på et reiseapotek med forskjellige kjekke produkter det kan være lurt å ha med seg på tur. Både magetrøbbel, sårskader, solbrenthet, myggstikk, feber eller brannskader kan møte deg på ferieturen, og da er det viktig å være godt utrustet. 

I morgen vil jeg også legge ut en KONKURRANSE her på bloggen, der en heldig vinner får tilsendt et slikt reiseapotek til en verdi av 1613 kroner! Fordi jeg har brukt en del av disse produktene før, og vet de er nødvendige å ha med seg på tur, synes jeg det var en kjekk sak å skrive om her.

 

Hvorfor jeg synes dette reiseapoteket er kjekt å ha med seg på tur:

Siden jeg nå er på telttur rundt i Norge med bil har jeg tatt med meg hele reiseapoteket selv. Her finner jeg alt jeg måtte trenge av plaster, sårsalver, branngele, solkrem, idoform, antibac, sårsalve, myggmiddel osv.

Gnagsårplaster er et must å ha med når man skal gå tur i fjellet. Om fjellstøvlene bare er på et par ganger i året, er det ikke rart om beina blir litt såre etter første turen, og da er Compeed-gangsårplaster tingen å putte på såret.

Siden vi sover i telt kan det også fort bli store myggproblemer. Kenneth er for eksempel hysterisk når han ser en mygg inne i teltet, så da kan det være lurt å bruke MyggA. Hvis han da skulle være så uheldig å få et myggsktikk, har vi også Zylokain, som lindrer kløe.

Til nå har vi ikke fått så store mengder med sol på oss, men når vi kommer ut på vestlandskysten er det lurt å få på seg litt solkrem om man skal ligge mye i sola. Det medfølger også en liten stick med solfaktor 50 til de mest utsatte stedene. Og så klart en After Sun når man er ferdig med solingen.

Siden vi opererer med både grill og primus, kan vi uerfarne campere også risikere å få brannskader. Derfor ligger det ved en branngele som skal lindre smerten.

Og som vi har hørt utallige ganger de siste årene, er det viktig å holde seg ren på hendene. AntiBac kommer i en kjekk liten boks det er lett å ha med seg og bruke før måltider og etter dobesøk.

Idoform regner jeg med jeg slipper å bruke på denne turen, men i utlandet kan det alltid være smart å bruke disse reisetablettene som inneholder probiotiske melkesyrebakterier. De hjelper magen til å opprettholde den naturlige balansen, selv om man kanskje blir utsatt for en del mer bakterier enn hjemme.

Dette er bare noen av produktene i pakken…

 – Følg med i morgen for å delta i konkurransen!!  

Legg igjen en kommentar