I januar annonserte Travelmarket at en jury ville kåre Norges beste reiseblogg, noe jeg synes var veldig spennende siden det er lenge siden forrige lignende kåring. Men at Hamacareise skulle vinne var absolutt ikke forventet!

Steike så kult! Jeg er så utrolig stolt og glad for at Hamacareise nå kan bære tittelen, Norges beste reiseblogg! Dette gir meg veldig god motivasjon til å fortsette bloggingen og dele enda flere reisehistorier fremover!

 

Kommentaren fra juryen er nå publisert på Travelmarket og lyder som følger:

«Hamacareise scorer toppkarakter både på innholdet, som er personlig, nyttig og inspirerende (med blant annet personlige videoer), og det flotte visuelle uttrykket. I tillegg er siden enkel å navigere rundt på. Man får virkelig lyst til å reise og liker spesielt «Guide til backpacking», som man finner under kategorien «Praktiske reisetips». Hvis man melder seg på nyhetsbrevet får man også en god og nyttig reiseplanlegger.

Hamacareise er en reiseblogg med et personlig reiseunivers og utrolig mye godt innhold. Her finner man gode reisetips til både før reisen og mens man er på tur, og artikler som inspirerer til å reise. Bloggeren Ingeborg har også en kategori med reisefotografering, og dette gir bloggen en ekstra dimensjon.»

 

Hamacareise kåret til Norges beste reiseblogg 2016

Travelmarket spurte om jeg kunne komme med en uttalelse og fortelle litt om planen videre. Her er uttalelsen min:

Det er utrolig stas at Hamaca Reiseblogg er kåret til Norges beste reiseblogg! Jeg har nå delt reiseopplevelsene mine i over 5 år, og synes det er utrolig gøy å kunne inspirere andre reiseglade og å hjelpe leserne mine til å reise på egenhånd. Min mening er at reising er livets beste skole. Både fordi vi lærer så mye om oss selv, om verdens mangfold og om det å støte på nye utfordringer. I tillegg opplever jeg at reising gjør oss mer takknemlige for de godene vi har og mer tolerante og uredde for det ukjente – egenskaper jeg tror verden desperat trenger mer av nå om dagen.

Planen videre er å fortsette historiefortellingen i nye deler av verden og dele flere reisetips fra rare, vakre og interessante steder jeg kommer over på veien. Det blir noen småreiser nå før sommeren, men det jeg gleder meg ekstra mye til i år er å reise til et helt nytt kontinent, sør-Amerika! Fra juli ønsker jeg å bruke et halvt år på blant annet å lære meg spansk, vandre på stier i Amazonas, sjekke ut dyrelivet på Galapagos, ta rare bilder i saltørkenen i Bolivia, bestige Machu Picchu og smake en drøss nye vegetarretter på veien. 

For de av dere som leser bloggen min regelmessig vet dere at reisefotografering også er en stor del av Hamaca Reiseblogg. Dette ønsker jeg å ta et skritt videre i vår ved å lansere et nettvideokurs i reisefotografering. Gjennom kurset håper jeg å inspirere leserne mine til å utvikle seg som reisefotografer. Ved å bli kjent med hvilke kreative verktøy vi som fotografer har til rådighet og lære hvordan lyset påvirker motivet, kan reiseopplevelsene fanges på nye, interessante måter. 

Jeg vil også gjerne gratulere Reiselykke og Renates Reiser med andre og tredjeplassen, to veldig gode blogger som absolutt bør sjekkes ut hvis du ikke har gjort det allerede!

En stor takk til dere lesere som har fulgt meg så langt! Og enten du er gammel eller ny leser ønsker jeg deg hjertelig velkommen til å bli med meg på nye eventyr i årene som kommer! 

Nå skal det feires! 😀

 

Relaterte artikler

20 Kommentarer

 1. Eleanor

  Gratulerer! Jeg bruker bloggen din mye til tips for du har mye flotte råd, samtidig som du har fantastiske kildringer av steder (og nydelige bilder)! Virkelig fortjent!

  Svar
 2. Geir

  Dette var veldig fortjent, og for meg den eneste seriøse kandidaten. Du ligger et hav foran de andre reisebloggene jeg leser.

  Svar
 3. Lise-Marie

  Så utrolig stas! Gratulerer så mye med seieren, det var VEL fortjent 🙂

  Svar

Legg igjen en kommentar