Hvor mange standard, forutsigbare reiseprogrammer finnes det vel ikke? Med en kjedelig og saklig programleder? Pene landskap og en haug med fakta? «An Idiot Abroad» er derimot milevis unna slikt typisk reiseprogram, og gjør også hele reisa vanvittig morsom!

 


freemoviesonlines.net

Karl Pilkington, er erkeengelsk, fordomsfull og absolutt ikke vant til å være ute i den store verden. Likevel blir han sendt avgårde til både Kina, India og Egypt av produksjonslederene, og blir stadig oppringt og bedt om å dra til foreskjellige mennesker. Det hele blir utrolig artig når vi får se hans inntrykk og reaksjon på forskjellige situasjoner han kommer opp i. Elefantmannen i India, paddespising og dobesøk i Kina – det blir uansett hysterisk morsomme kommentarer og situasjoner.

Han blir i utgangspunktet sendt for å besøke verdens sju underverker, men gjør det alle andre reiseprogram ikke tør å gjøre! Karl fokuserer på alle de små tingene, og gjør narr av (uten å vite det selv) og setter spørsmålstegn ved mennesker og ting rundt seg. Han greier å sammenligne Den kinesiske mur med en motorvei – altså motorveier er jo til og med bedre, siden man kan kjøre på dem! Muren er jo restaurert på 1980-tallet, så hvorfor komme å se murstein fra 1980??

Gjennom turen har han kontakt med produksjonslederene, som sender han rundt til morsomme folk og steder, noe som gjør hele greine enda artigere! Dokumentarserien har heller ikke slurvet med bildene. Vi får se vakre bilder av naturen og underverkene, samtidig som vi følger Karl på sin reise. Absolutt verdt å se et par episoder!

Her er traileren til serien, men om du vil se episodene går de nå på nrk, og ligger på http://www.nrk.no/nett-tv/klipp/719240/ Tredje episode går også i morgen på NRK2, kl. 20.45.

Enjoy! 😀

Relaterte artikler

Legg igjen en kommentar