I dag har jeg tilbragt akkurat 29 år på denne kloden. Selv om jeg ikke har trasket rundt på egenhånd i fullt så mange år er det ganske imponerende at beina mine har tatt meg til så mange ulike plasser på kloden. Det gjør meg veldig takknemlig!

For noen år siden lagde jeg et Føtter på Reise-innlegg med bilder av føttene mine fra ulike steder i verden. I dag tenkte jeg det var passende å gjøre det samme. På reisene mine har det blitt en egen greie å finne noen kule steder hvor jeg kan fotografere føttene mine – kall det gjerne en fot-selfie om du vil, hehe.

Reiseføttene i dette innlegget har jeg samlet rundt på kloden i fjor og i år.

 

Kjelkekjøring i Korketrekkeren i Oslo.

 

På en brygge i Kas i Tyrkia.

 

På toppen av Cavusin i Kappadokia, Tyrkia.

 

Nyter et termisk bad i Heviz, Ungarn.

 

Sjekker ut de over 2000 flisene i Selarón-trappene i Rio.

 

Ute og går på en av mange mineralsjøer i ørkenen i Bolivia.

 

 

Fant en fin hengekøye nederst i Colca Canyon i Peru.

 

Kikker på Saltbasseng i den Hellige Dal i Peru.

 

Machu Picchu, check!

 

På sandbrett på sanddynene i Huacachina, Peru.

 

Akkurat klatret opp på Nevado Mateo (5150 moh) i Peru.

 

Nyter solnedgangen på sanddynene i Marokko.

 

På brygga på Käringön i den svenske skjærgården.

 

I kirketårnet i Ainsa i de spanske Pyreneene.

 

I går med nye, gode venner på stranda på Chios, Hellas.

Nå har jeg snart tilbragt en uke på Chios i Hellas som frivillig med Dråpen i Havet. Det er både en annerledes og interessant opplevelse å jobbe med flyktninger, og jeg kommer sikkert til å fortelle mer om dette senere.

Men jeg har også vært heldig å bli godt kjent flere andre frivillige, og på kort tid har tre av dem og jeg blitt en godt sammensveiset gjeng. SuperDråpene kaller vi oss, hehe!

I går kveld dro jeg på road trip på øya sammen de andre SuperDråpene, og vi tilbragte kvelden på en vakker lavasteinstrand sør på Chios (se siste bilde). Stjernehimmelen var krystallklar og temperaturen var mild og fin. Jammen hadde ikke disse søte menneskene ordnet fyrverkeri til meg da klokka slo tolv, og like etter stod vi alle og danset i skinnet fra månen og lyden fra bølgene. Deretter nattbad. For en kveld! Å ha bursdag på reise er virkelig ikke så ille, selv når man reiser avgårde uten å kjenne noen som helst!

Ha en topp helg, folkens!

 

Relaterte artikler

8 Kommentarer

 1. Renates Reiser

  Det er absolutt mange flotte steder beina dine har tatt deg. 😀 Starten på bursdagen din hørtes også helt herlig ut. Gratulerer så mye med dagen!

  Svar
 2. bibi

  Gratulerer med overstått, høres ut som en fantastisk bursdagsfeiring. Gleder meg til å høre mer om erfaringene dine fra Hellas 🙂

  Svar
 3. Anniken

  Å herrelighet, så mange fine steder! Og for et fint sted for en bursdagsfeiring! Og ja, gratulerer med dagen 🙂

  Svar
 4. Jørn - Bilivoka

  Gratulerer med dagen!

  Utrolig tøff samling av bilder. Har aldri tenkt å på ta bilder av føttene for å minnes forskjellige steder, men dette var jo kjempetøft! Tror jeg må «stjele» ideen din og begynne å gjøre dette selv. Likte spesielt godt bilde fra Nevado Mateo i Peru 🙂

  Svar

Legg igjen en kommentar