Når man først skal ut på en stor reise, kan det være morsomt å finne på noe artig for å virkelig ha noen minner til senere i livet, eller glede andre reiseglade. Her er to morsomme ideer til sprell du kan finne på på reisen din:The Longest Way:
(hjemmesiden hans) En fyr som bestemte seg for å gå på beina gjennom hele Kina. 4646km gikk han, og hver dag tok han bilder som han har satt sammen til en artig film på litt over 5 minutter. Veldig fascinerende film man kan se opp til flere ganger uten å kjede seg.


(Bilde fra Kinabesøket hans. www.thelongestway.com)

Where the hell is Matt? (hjemmesiden hans) er en australsk fyr som egentlig jobbet med å lage videospill, men så fant han plutselig ut at det var mer å gjøre her i livet enn å sitte foran en PC-skjerm. Han sa dermed opp jobben og dro til Asia. Da han og en kompis var i Hanoi ga kompisen hans plutselig en ide: «Hey, why don’t you stand over there and do that dance. I’ll record it.» Det var en dårlig, men morsom dans – den eneste dansen Matt kunne. Et par år etter fant noen videoen på nettet, og den ble sendt videre og videre. Etter det har han reist rundt i verden og lagd flere videoer. Her er den siste han laget. Utrolig morsomt påfunn spør du meg!

(det er flere videoer på hjemmesiden hans og, om du vil se fler)

Jeg har faktisk laget noe alla dette, men har ikke fått filmen ferdig enda.. Det er med en litt annen ide da, vi får se om den kommer ut her etterhvert =) men kos deg med disse filmene så lenge!

Relaterte artikler

Legg igjen en kommentar