Plutselig hører du den på radioen… sangen som minner deg om en reise, en spesiell opplevelse, følelsene og stemningen. Det er som å oppleve hele situasjonen på nytt, se menneskene og omgivelsene, og du får en lengtende følelse i kroppen. Deilig!

Her er noen av sangene som gir meg en slik følelse:

 Moby – Porcelain

Har du sett filmen «The Beach»? The Beach og Porcelain bygde nemlig opp alle mine forventninger til min første Thailandtur. De hvite strendene, det turkise vannet og de svaiende palmene… Min reisekompis, Kristian og jeg så igjennom filmen flere ganger for å suge inn alle inntrykkene. Det hender fremdeles jeg setter på denne sangen, lukker øynene, og drømmer meg tilbake til de vakre strendene… for det var enda bedre enn på filmen!

Yves LaRock – Rise Up

Åh, denne sangen bringer mange gode minner fra øya, Phi Phi i Thailand. Bare hør på den lekne tonen i sangen! Se for deg en strand om kvelden med barer liggende bortover. Fakler og lys skaper en magisk og deilig stemning. Temperaturen er varm, Singhaen er kald. Flammedansere med pinner og poier lyser opp mørket og gjør så du vil danse med i sanda. Mmm, det var tider det!

Owl City – Fireflies 

Ja, tro det eller ei, men jeg har et minne til denne sangen og. Hehe. Da jeg var i Costa Rica ved vulkanen, Arenal, hørte vi denne på radioen i bilen, og da vi kom ut for å se opp på vulkanen så vi mange fine ildfluer innover i jungelen. Utrolig vakkert!

Har du noen sanger som vekker ekstra gode minner?

 

Relaterte artikler

Legg igjen en kommentar