REISEINTERVJUET er en ny kategori her på Hamacareise, der jeg vil intervjue en reiseglad person om forventninger, budsjett og viktigste gjenstand i bagasjen før reisen. Kanskje vi alle kan lære litt av hverandre? =)

Dagens reiseintervju er med:
ADA VAGNILD EVJU, 23 ÅR
FRA EIDSFOSS I VESTFOLD

Destinasjon: Thailand, Laos, Kambodsja, Vietnam og Hong Kong.
Lengde: 2 måneder, reiser i morgen (15. des)

 

– Hvorfor reiser du?
Først og fremst, fordi jeg elsker å reise. Enkelt og greit. Grunnen til at vi skal reise akkurat nå og til Sørøst-Asia er fordi jeg og reisefølget mitt har reist lite i Asia, men litt mer på andre kontinenter. Også går tida for en skikkelig backpacker-ferie snart ut, med tanke på studier og sånn. Derfor passa det bra nå!

– Hva tror du blir den største utfordrninga på reisa?
Tålmodigheten. Definitivt tålmodigheten. Jeg er vant til å reise, men jeg tror at blandinga av å være backpacker i varme land med høy luftfuktighet og hvor alt ikke går etter planen – eller etter tida for den saks skyld, kan tære litt på tålmodigheten.

– Hva ser du for deg blir den største opplevelsen på reisa?
Møtet med kulturen og møtet med mennesker. Det jeg blir mest betatt av når jeg er ute og reiser er alltid møte med fantastiske folk! Jeg er sikker på at det er det som kommer til å gjøre mest inntrykk på meg også nå.

 

 

– Hva er det viktigste du har med i bagasjen (utenom pass, penger osv), og hvorfor?
Kamera er selvsagt et must, men det regner jeg også som noe selvfølgelig. På denne reisa må jeg nok si den fantastiske reiseputa jeg fikk til bursdagen min. Tror den kommer godt med på lange flyreiser og bussreiser men ikke minst mye venting!

– Hva er budsjettet for turen deres?
Vi har ikke planlagt mye før vi reiser, og det er derfor vanskelig å planlegge noe konkret budsjett. Men, jeg har spart ca 25-30 000 som jeg har mulighet til å bruke. Nå er de fleste flyturer allerede betalt, men det gjenstår en flyreise. Så sannsynligvis vil disse pengene være mer enn nok!


Følg reisen til Ada på bloggen hennes:
 mathildeogadaiparadis.blogspot.com

 

Relaterte artikler

Legg igjen en kommentar