Intervju med en reiseglad person om forventninger, budsjett og viktigste gjenstand i bagasjen før reisen. Kanskje vi alle kan lære litt av hverandre? =)

 

Dagens reiseintervju er med:
KRISTIAN SKÅSHEIM, 23 ÅR, FRA SKIEN

Destinasjon: Hurghada, Egypt
Reisefølge: Samboer og ett barn
Lengde: To uker, reiser i morgen (23. jan)

 

– Hvorfor reiser du?
Jeg reiser til Egypt fordi jeg alltid har hatt lyst til å se pyramidene, som alle andre egentlig..  Men jeg har hørt noe mumling om at det er fare for at Pyramidene skal stenges for turister pga. store slitasjer på underverkene. De må bare oppleves før det er for sent! 

– Hva tror du blir den største utfordringen på reisa?
Jeg tror den største utfordringen blir bussturen fra Hurghada til Kairo, pga vi har med oss vår lille sønn, Markus. Men jeg tror dette skal gå bra, selv om det er 7-8 timer i buss hver vei. Men han er så rolig å grei atte:)

– Hva ser du for deg blir den største opplevelsen på reisa?
Det må jo være å stå foran de sinnsyke byggverkene de har klart å bygge for ca 5000år siden! Artig å tenke på hvor liten man faktisk er…

 

 

– Hva er det viktigste du har med i bagasjen (utenom pass, penger osv), og hvorfor?
Videokamera og speilreflekskamera! Det er et must på alle reiser! Viktig å dokumentere hvor man har vært og hva man har gjort. Blir mange gode minner av slikt!

– Hva er budsjettet for turen deres?
Budsjettet vårt er vel på en ca 10 000kr. Vi skal jo prøve å spare litt der vi har mulighet for det, men vi skal jo tross alt på noen utflukter også.

Skal du ut på reise og vil bli reiseintervjuet og få en link til nettsiden din? 
send mail til ingeborg_li@hotmail.com 

Relaterte artikler

Legg igjen en kommentar