Jeg har vært litt fraværende på bloggen etter Japanturen, og det skyldes at jeg måtte rett hjem og forberede et seminar på Scandinavian Photo. Jeg ble nemlig spurt om å prate om fotoblogging! 

I går morges klokken 05.15 lå jeg lys våken i senga av Japan-jetlag med en haug nervøse følelser i kroppen. Om få timer skulle jeg holde kurs om fotoblogging som en del av et heldagsseminar på Fotovideo (nå byttet navn til Scandinavian Photo) om å formidle med bilder. Jeg visste lite om hva slags publikum jeg kunne forvente meg på seminaret, og det at kurset skulle streames live på Scandinavian Photo gjorde meg skrekkslagen! Men snart var det ingen vei tilbake…

Heldigvis sitter jeg nå igjen med en positiv følelse. Selv om foredragsholding er superskummelt, er det også veldig artig å prate om det man brenner for og jobber med. Og ikke minst å se at publikum blir engasjert, inspirert og kommer bort for å stille spørsmål i ettertid. Likevel er det veldig merkelig å se seg selv på film, men sånn er det vel for de fleste.

Jeg håper seminaret også kan inspirere noen av dere lesere til å blogg, derfor har jeg lagt seminaret til nedenfor her. Jeg har stort tro på at alle og enhver har noe positivt og meningsfylt å dele med verden! Seminaret gir innblikk i hvorfor jeg blogger og tips til hvorfor man bør starte sin egen blogg. Underveis viser jeg også mange av mine egne reisebilder.

Temaene jeg tar opp på seminaret er:

 • Starten av Hamaca Reiseblogg og min egen interesse for reisefotografering
 • Hvorfor blogge og dele bilder?
 • Hvordan formidle med bilder på en blogg?
 • Workflow og utstyr
 • Hvordan lykkes?

 

– kurset er dessverre ikke tilgjengelig på nett lengre –

 

 

8 Kommentarer

 1. Renates Reiser

  Herregud så tøff du er! Har egentlig ikke tid til å se hele filmen nå, men fikk sett det meste likevel, hehe – og du var jo kjempedyktig! Artig å se tilbake til bloggens begynnelse, og flott med tips til programer og utstyr. Du er jo en helt fantastisk fotograf! Bra jobba 😀

  Svar
 2. ReiseLiv

  Så kult! 😀 Og er helt enig med Renate; så tøff du er! Regner med at det sikkert var skummelt på forhånd, men det gikk jo skikkelig bra! Og er nok en super erfaring å ha med seg videre! Blir helt imponert over det du får til 🙂

  Svar
 3. Lise-Marie Lia

  Du er tøff! Jeg skal lagre dette her, og se det når jeg får tid 😀 Gleder meg!

  Svar
 4. Kristian Skåsheim

  Du er så tøff! Dette er helt rått å se på! Jeg syns du har fått til så utrolig mye de siste årene! Det går jo så fort fremover/oppover! Du har virkelig funnet din vei, og det ser ut som at du virkelig koser deg med det!! Det er så morro å se hva du får til! Du har jo gjort drømmen din til virkelighet! Det er så bra!
  Lykke til videre med de neste prosjektene dine! Gleder meg til å lese om det! Stå på!
  God klem! 😀

  Svar
  • Hamaca Reiseblogg

   Så utrolig hyggelig kommentar, Kristian! Tusen takk! 😀 Rart å tenke på at vår reiseblogg for 6 år siden var starten på det hele.. det har skjedd mye i livene våre siden den gang 😉 Håper alt står bra til med dere alle fire! Hils masse! Klemmer =)

   Svar

Legg igjen en kommentar