Da er det på tide å kåre vinneren av reisekonkurransen jeg har hatt gående her på bloggen. Takk for alle morsomme bidrag! Jeg ser at det er mange som kunne trengt dette reiseapoteket, men dessverre har jeg bare ett å dele ut! 

Sammen med mitt dommerpanel, Kenneth og Line, har vi kommet fram til en verdig vinner av reiseapoteket fra Boots og Idoform. Det vi la vekt på var at historien skulle handle om mageproblemer, at personen kunne trengt Idoform, samt at den var morsom! 


Personen vi føler tilfredstiller disse punktene best er…

  ..LATINA!

Gratulerer som vinner av reiseapoteket til en verdi av 1613 kroner! Håper det kommer til nytte på din neste tur!

 
Her er hennes historie:

«For noen år siden studerte jeg et halvt år i Nicaragua, og ei av helgene som vi hadde fått litt ekstra fri reiste jeg og to venninner til en surfeby lenger sør i landet. Der var det sol og sommer, kjekke surfere og god stemning. Vi koste oss! Lørdagskvelden spiste vi på en fiskerestaurant før ferden bar videre til en pub hvor vi fikk servert de deiligste drinker i hopetall. Det gikk jo som det måtte gå, guttene ble kjekkere og kjekkere for hver drink og vi dansa oss gjennom den varme sommerkvelden. Dagen etter bråvåkna jeg og måtte løpe på toalettet. Og der ble jeg sittende, og etterhvert med bøtta i fanget i tillegg. De som har reist i Latinamerika veit jo hvilken bøtte det er snakk om, så det var mildt sagt en ubehagelig opplevelse.

Vi fikk utvida utsjekking på hostellet, siden jeg var så dårlig, men vi måtte tilbake til studiestedet den dagen. Vi fikk tak i en taxi som skulle kjøre oss et stykke på veien, og derfra skulle vi bytte til buss. Men vi hadde ikke kjørt lenge før taxien måtte stoppe, jeg velta meg ut og brakk meg i veikanten mens andre biler kjørte tutende og vinkende forbi. To timer og tretten stopp senere var vi framme der vi skulle ta bussen, men formen var så dårlig at vi spanderte på oss å kjøre taxien videre. Etterhvert var det ikke bare jeg som måtte be taxien stoppe, vi var like dårlige alle tre. Noen timer senere ble vi sluppet av på en bensinstasjon (som heldigvis hadde toalett!!!). Vi løp mellom toalettet og buskene bak bensinstasjonen alt ettersom hvilken vei det kom, og mens jeg lå bak buskene og brakk meg kom tre små unger bort og lo og pekte. Flott.

Til slutt kom skyssen vår videre, og da vi endelig kom tilbake til studiestedet var vi helt knekte, magesekkene for lengst tomme, og moralen lav. Litt kyllingsuppe senere begynte vi å komme oss til hektene, men alle var vi enige om at SÅ dårlige hadde vi aldri vært på tur før. Det er heldigvis lenge siden denne strabasiøse dagen nå, men jeg kommer nok aldri til å glemme den. Skulle nok tatt rådet om å knaske Idoform allikevel 😉 Skal ut og reise igjen til høsten, så et reiseapotek hadde absolutt vært perfekt! :D»


Takk igjen til alle som har deltatt! Ønsker alle en goooood sommer! =)

 

Legg igjen en kommentar