Venezia i detaljer
«Venezia» av FKY

Til tross for den til tider dystre musikken, liker jeg hvordan denne filmskaperen leker med små detaljer som skygger, rare figurer og refleksjoner i diverse ting i den ellers så kjente Venezia. Veldig stemningsskapende og underlig koselig film =)

Menneskeelver til Mekka
«Hajj.. A journy of purity» av KDMart

Jeg blir skremt over hvor utrolig mange mennesker som kommer til Mekka hver eneste dag! Denne filmen gir en god illustrasjon på akkurat dette.. Menneskemengdene blir som elver som flyter i begge retninger, mens det innerst ved Mekka er et dragsug av folk som blir sugd inn mot denne helligheten! Sykt!

Eventyrlandet, Kroatia
«Timelapse Croatia – showreel/teaser» av Romulic & Stojcic

Opplev Kroatia fra soloppgang til solnedgang i denne nydelige timelapse-filmen, som både viser Kroatias vakre natur og flotte arkitektur. Bilder av de eventyraktige fossene har tiltrukket meg før, men etter å ha sett denne filmen er det ingen tvil om at Kroatia står på drømme-reise-lista!

Relaterte artikler

3 Kommentarer

  1. Randomjenta

    Fantastiske videoer! Alle gav en helt spesiell følelse! Likte Kroatiafilmen ekstra godt, kanskje fordi det bare er 1,5 uke til jeg reiser dit selv. Håper jeg får muligheten til å dra innom Plitvice! Ser helt magisk ut.

    Svar
  2. Magnus

    Liket også Kroatiafilmen. Til tross for at jeg er der flere uker hver sommer, så er det visst mye jeg ennå ikke har fått med meg. Dette var jo da også en kunstnerisk film der vi «unngikk» de mest kjente turistmålene.

    Svar

Legg igjen en kommentar