Høsten er en årstid vi gjerne tenker på som mørk og gufsen.. men det finnes små lyspunkter selv om mørketiden kryper innpå oss dag for dag.

 

 

Jeg har over et par uker her på Rena vært ute og lekt meg med lys, refleksjoner og skygger i naturen. Bilder er en ting, men å få frem hvordan vinden leker med sola igjennom strå og blader er vanskelig i et stillbilde.

Jeg håper derfor denne videoen kan gi deg litt av de følelsene jeg hadde de dagene jeg filmet dette. Farger og former er forandret fra de vanlige sommerfargene. Naturen er i ferd med og legges i dvale for vinteren. Små detaljer vi ellers ikke legger merke til i naturen blir små magiske øyeblikk idet den lave sola streifer over. Vakkert!

 


Anbefales i HD! (trykk på vimeo for å se den i HD)

Utstyr brukt: Canon EOS 600D, Canon 50mm f1,4 og Glidetrack Shooter SD.

– Hva liker du best ved høsten?

Relaterte artikler

5 Kommentarer

 1. Maria

  Veldig fin film, synes du har fått fram både farger og alt veldig bra 🙂

  Svar
 2. Hamaca Reiseblogg

  Robin: Mulig den er litt kjapp ja. Burde egentlig sluttet med et par snøfnugg for å markere at vinteren kommer, men men..

  Maria: Takk skal du ha 😉

  Svar
 3. robin

  Høres ut som en kjempeidè 🙂 ellers syns jeg det var en meget flott video.

  Svar
 4. Annikens Verden

  Nydelig og stemningsfull film! Du har virkelig klart å gjenskape høstens vakre egenskaper med sterke farger, løv som blåses av vinden. Utrolig flott med bevegelsen i vannet. Jeg ble rett og slett bergtatt! Musikken passet perfekt! 🙂

  Svar

Legg igjen en kommentar