Nå begynner jeg å få klart en del av utstyret jeg trenger til Norgesturen i sommer, tror jeg! Det nyeste leketøyet fikk jeg i går, og det er en kamerakontroller. Den kan ta mange bilder over lengre tid med så og så mange sekunders intervaller. Så kan jeg da sette alle bildene sammen i Adobe After Effects, og vips har jeg en stilig timelapse! 

I dag tok jeg bare en prøvetagning ut fra soveromsvinduet mitt (ja, det er mye trær – bor på bygda..), men ble utrolig fascinert over hvordan skyene og skyggene egentlig beveger seg. Hadde ikke tid til å ta opp i mer enn 45 min i dag, så får prøve igjen i morgen. Gleder meg til å bruke denne mer i sommer hvert fall!! 

Det begynner å nærme seg Norgestur – bare 2,5 uke igjen! Har mye utstyr å ta med gitt.. men problemet er stømtilførselen! Vi skal jo bo i telt for det meste, og har ikke tid til å sitte på internettcafeer hele dagen. Det stiligste hadde vært å ha en kamerastropp med innebygget solcellepanel til å lade opp batteriene (leste faktisk om det i Illustrert Vitenskap i dag), men den har nok ikke kommet ut enda. Også er det det med internett da. Har lyst til å blogge litt mens jeg er på tur, og lurer derfor på hvordan jeg skal ordne det med internettilgangen. Det jeg har tenkt mest på er å kjøpe en ny mobil (mest sannsynlig HTC), og bruke den som modem, men kan kanskje bli dyrt.

(patio-hammock.com)

Uff, nei. Får tenke på det neste uke! Jeg har nemlig hjemmeeksamen denne uken, men vanskelig å konsentere seg, når man egentlig er i feriemodus! 

 

Legg igjen kommentar

Din e-post adresse blir ikke publisert

CommentLuv badge