Vil du få litt mer profesjonell «look» på filmene dine? Da kan en liten Glidetrack Shooter SD være tingen for deg. Ingen vits i å ta med et helt togsett på tur – her er skinna du kan feste bakbå sekken og både bruke som skulderstøtte og videoskinne.

For et par uker siden fikk jeg endelig melding fra posten om at det lå en pakke og ventet på meg. Den siste tida har jeg blitt mer og mer interessert i filming, og synes derfor det kunne være ålreit å ha en glidetrack på utstyrslisten.

glidetrack.com finnes det både profesjonelt utstyr og litt billigere varianter for amatører. Skinnene kan man få enten i 0,5 meter, 0,75 meter eller 1 meter. Jeg bestemte meg for den billigste versjonen med en 0,75m skinne.

Glidetracken kan festes på et eller flere stativ, eller bare settes rett på ting. De to håndtakene på den ene siden gjør at den kan komme litt opp fra bakken også. Ellers virker skinna solid og fin.

Jeg har enda ikke fått prøvd glidetracken så mye som jeg hadde håpet, men det kommer seg. Her er hvert fall en liten video om hvordan den funker og hva slags resultater den kan gi:

 

Til nå er jeg veldig fornøyd med Glidetracken, og jeg tror jeg kommer til å bruke den mye framover også. Det eneste kjipe var at det var en bitteliten rift på skinna som noen ganger gjør så slideren bremser litt…

Jeg vil også anbefale et skikkelig videohode på glidetracken. Jeg kjøpte f.eks et fra Manfrotto på samme sted – Manfrotto 701HDV. 

Glidetrack Shooter SD – 0,75m   199 £
Manfrotto 701HDV   86,99 £
Pluss 33 £ i frakt

www.glidetrack.com


Relaterte artikler

Èn kommentar

Legg igjen en kommentar