Nå er det lansert! Nettkurset jeg har kalt Reisefotografens Viktigste Verktøy, der jeg vil vise deg mine beste tips og triks til å ta bedre og mer kreative bilder på reise!

Fotografering på reise er noe av det beste som finnes, synes jeg. Å vandre rundt på jakt etter nye motiver gir spenning, nye bekjentskaper og innblikk i verdens kulturer og vakre plasser. I mange år nå har jeg fotografert både vakker natur, fargerike festivaler, utallige solnedganger, religiøse bygg, moderne storbyer og et mangfold av mennesker i over 50 forskjellige land.

Men det er ikke bare jeg som er glad i fotografier. Vi er alle storforbrukere av bilder i hverdagen, både gjennom TV, internett, aviser og fra reklameplakater ute på gata. Grunnen til at bilder brukes mye i markedsføring er blant annet at:

 • Artikler med gode og relevante bilder har 94% flere visninger enn artikler uten bilder
 • 93% av de mest engasjerende innleggene på Facebook inneholder bilder
 • 67% av nettkunder mener bildekvaliteten til produkter er veldig viktig, viktigere enn produktinformasjon, ratinger og anmeldelser.

Bilder er altså en veldig viktig metode for å nå ut til andre mennesker. Men kvaliteten på bildene har også stor betydning. De beste bildene er de som tar seerens oppmerksomhet med en gang, fremkaller følelser og skaper nysgjerrighet til å finne ut mer. Hvordan man tar slike bilder er nettopp det vi skal gå nærmere inn på i nettkurset!

 

I denne videoen forklarer jeg mer om kurset:

 

Slik er det lagt opp:

 

UKE 1 – Kameraets basisinnstillinger og ulike sjangre av reisefotografering

UKE 2 – Å formidle med bilder og bruke fotoverktøy

UKE 3 – Hvordan finne godt fotolys og riktig eksponering

UKE 4 – Kreativ fotografering med lys og komposisjon

UKE 5 – Filformat og etterbehandling av bilder i Lightroom

+ Bonusmateriale! (flere videoer og PDF’er med huskelister og tips)

 

Gjennom fotokurset håper jeg å inspirere deg til å utvikle reisefotografen i deg. Jeg ønsker å gjøre deg til en mer selvsikker fotograf som vet hvilke tekniske og kreative verktøy du har til rådighet når du står i nye situasjoner på reisen. Både når når det gjelder manuelle innstillinger, kreativ komposisjon, bruk av naturlig lys, historiefortelling og etterbehandling av bilder.

 

2016-03-13_0002

Mer om kurset, samt påmelding og pris kan du finne her:

Reisefotografens Viktigste Verktøy

 

Relaterte artikler

8 Kommentarer

 1. Renates Reiser

  Du er jo så dyktig, så det er jo supert at du velger å dele dine tips og ferdigheter med andre som ønsker å bli like flink 😀 Jeg vil tro kurset er både utrolig lærerikt og spennende å være med på!

  Svar
 2. Pål Skog

  Ja, helt enig. Tusen takk for veldig informativ og flott innlegg!

  Pål / palskog.blogspot.com

  Svar
 3. Therese

  Heisann!
  Når er neste kurs? Og hva ligger prisen på kurset ditt på? Virker veldig bra! 🙂

  Svar
  • Hamaca Reiseblogg

   Hei Therese!
   Det kommer til å bli en ny kursrunde til høsten igjen, men datoer og pris er ikke helt fastsatt enda siden noe av kurset kanskje blir endret. Jeg kan godt sende deg en mail med mer detaljer når det nærmer seg hvis du ønsker det =)

   Svar
   • Therese

    ja tusen takk! Det hadde vært supert 🙂

 4. Anine Olsen

  Hei!
  Jeg er svært interessert i å ta nettkurset ditt. Jeg har et Samsung NX300 smartkamera, vil jeg dra nytte av kurset med dette kameraet?

  Svar
  • Hamaca Reiseblogg

   Hei Anine!
   Så bra! Ja, det funker veldig fint med NX300. Du vil blant annet lære å bruke de ulike manuelle og halv-manuelle programmene, og det kan du stille på hjulet på toppen av kameraet ditt.
   Det er bare å si ifra hvis du har noen flere spørsmål =)

   Svar

Legg igjen en kommentar