Påsken er en fin tid å planlegge nye reisemål! Sett deg ned i godstolen med en kopp varm kakao og nyt disse reisesakene jeg har hørt, sett og lest i det siste.

 

Ukens REISENYHET

VisitNorway: Nye tider for norske turisthytter

Det er gledelig å høre at DNT nå tenker mer og mer nyskapende i konstruksjonen av turisthytter, både når det gjelder tilpasning i landskapet og bygging i miljøvennlige og lokale materialer. En fjelltur i Norge kan derfor både bli en natur- og arkitekturopplevelse.

 

SE DENNE

A THOUSAND SMILES av Fabien Ecochard

Denne uka vil jeg dele en liten inspirasjonsfilm fra Vietnam som definitivt kommer til å pirre reisenerven din!

 

FYLL UT DENNE

For litt siden ble jeg kontaktet av ei reiselivsstudent som skriver bachelor om bruk av blogg til valg av feriedestinasjon. Hun spurte om jeg kunne tenke meg å dele en undersøkelse om dette temaet med mine lesere, og det vil jeg jo absolutt si er relevant! Å finne ut hvor mange som bruker blogg i research-prosessen til en reise er veldig interessant!

Ta undersøkelsen her

 

LES DETTE

Alasdair Plambeck: Building a Home

Hvor er egentlig hjemme når man konstant er i bevegelse rundt i verden? Og kan man ha en følelse av hjemme selv hvor man befinner seg? Det er dette Alasdair reflekterer over i dette velskrevne blogginnlegget etter å solgt alt han eide og reist i flere år.

 

HAMACA-FLASHBACK

14 gode grunner til å reise til Brugge

Det begynner å gå mot vår, spesielt sørover i Europa. Jeg vil derfor se tilbake på en deilig vårtur jeg hadde i fjor der jeg syklet mellom storbyene i Flandern. En av byene jeg likte spesielt godt var Brugge med sine koselige gamle bygninger og mengder av sjokoladebutikker. Hvis du er glad i øl, broderier eller diamanter er Brugge også byen for deg!

 

Ha en topp påske!

Hvis du har forslag til reisenyheter eller inspirasjon for neste uke, send meg gjerne en mail: hamacareiseblogg@gmail.com =)

Trykk her for å forrige Ukens Reiseinspo

Èn kommentar

  1. Lise-Marie

    Videoen fra Vitetnam var utrolig fin, takk for at du delte!

    Svar

Legg igjen en kommentar