God søndag! Her kommer litt reiseinspirasjon jeg vil dele med deg! Dette er interessante saker jeg har hørt, sett og lest den siste uken.

 

Ukens REISENYHET

Independent: The Worlds Longest Flight Prepares for Take-Off

Denne helgen setter Qatar Airways igang verdens til nå lengste flyrute som vil gå mellom Doha og Auckland. Hele 16 timer og 20 minutter, og 10 tidssoner vil turen ta. Det må resultere i litt av en jetlag, tenker bare jeg!

 

SE DENNE

Denne uken var jeg en tur på kino og så Lion, en film basert på en sann historie om en gutt i India som sovnet på et tog og våknet i en helt ukjent del av landet. I hovedrollen ser du Dev Patel som også spilte i Slumdog Millionaire – en film jeg likte veldig godt! Til tross for at Lion ikke kan måle seg helt med denne synes jeg det var en vakker og intens film som er verdt å få med seg.


 

LES DETTE

Off the Path: 9 Tips How To Not Be Alone

Jeg får stadig spørsmål fra folk som ønsker å reise alene, men er redde for å føle seg alene og usikre på om de vil greie å skaffe seg venner. Denne saken har mange gode tips til deg som drømmer om å utforske verden på egenhånd, og trenger tips til hvordan gå frem for å møte andre reisende.

 

HØR DETTE

Rough Guides: Just Like Riding av Bicycle

Rough Guides har startet sin egen podcast og den første episoden handler om to mennesker som har syklet rundt i verden med 50 års mellomrom. Veldig interessant!

 

HAMACA-FLASHBACK

5 attraksjoner i Marrakech

Denne gangen har jeg lyst til å komme med et lite reisetips til deg som kjenner det kunne være deilig med en langhelg til et litt varmt og eksotisk reisemål. Marokko! Landet kan lett nås med direkteflyet fra Oslo til Marrakech med Norwegian. Også er det bare å booke rom på en vakker riad, spise mat kokt i leirkrukker, ta en tur i basaren og nyte de flotte flismosaikkene.

 

BONUSINSPO

Travelpulse: The AirSelfie Is Your Travel Drone Photographer

Sjekk ut denne kompakte og søte selfie-dronen kalt AirSelfie! Jeg har ikke prøvd den enda, men det er virkelig imponerende hvor reisevennlige de har klart å få dem. AirSelfie krever kun en liten ekstra holder bakpå mobilen. Videokvaliteten er kanskje ikke av den aller beste enda, men det vil nok bli bedre med tiden!

Ha en topp søndag!

Hvis du har forslag til reisenyheter for neste uke, send meg gjerne en mail =)

Trykk her for å lese Uke 4 #Reiseinspo

Legg igjen en kommentar