Er du også reiselysten og har lyst til å rømme fra vintern i Norge et øyeblikk? Sjekk mine anbefalinger til saker jeg har hørt, sett og lest i det siste.

 

Ukens REISENYHET

TravelDailyNews: First-time travel experiences can be the secret to success in life

Vi som har reist en del har nok alle opplevd at reise har en positiv virkning på livet og selvfølelsen. Nå har vi også fått bevis for at det stemmer!

«The thrill and excitement of our first time travel experiences positively increases our confidence, broadens our horizons and makes us ultimately more successful in life according to new global research…»

 

SE DENNE

Cosmos: A Spacetime Odyssey

Denne uka begynte kjæresten og jeg å se på en serie på Netflix som heter Cosmos fra 2014. Jeg synes alltid det har vært interessant å lære mer om verdensrommet, og denne serien tok meg virkelig med på en tankevekkende reise gjennom universets historie og vår egen. Måten serien er laget på er veldig fascinerende, og den vekker definitivt store spørsmål underveis. Utrolig spennende!

 

STØTT DETTE

Kiva – lån bort $25 gratis for å hjelpe damer rundt i verden!

Har du lyst til å hjelpe trengende folk i verden, men ikke har så mye midler å bruke? Da kan du gjennom Kiva låne bort pengene dine i en viss periode og støtte et lokalt prosjekt eller person som du selv velger. Jeg startet akkurat en prøvekonto selv hvor jeg får $25 jeg kan dele ut til en ønsket sak, og det kan du også gjøre hvis du melder deg inn før kvinnedagen, 8. mars. Denne ideen har jeg tro på!!

 

LES DETTE

Glimt av verden: Hvor mange land finnes i verden?

Hvor mange land finnes det egentlig i verden? Det er et spørsmål med mange ulike svar. I dette innlegget kan du imidlertid få en fin innføring i måter å telle land på, og finne ut hvilken som føles riktigst for deg.

 

HAMACA-FLASHBACK

Storslått påskefeiring i Guatemala

For 7 år siden reiste jeg gjennom Mellom-Amerika med buss, og da deltok jeg på en veldig spesiell påskefeiring i Antigua, Guatemala. Gatene ble dekorert med mange meter lange tepper laget av blomster og frukt, og den mannlige befolkningen kledde seg opp i lilla. Deretter ble det laget en prosesjon med plattformer av bibelfigurer som ble båret gjennom byen. En spesiell opplevelse!

 

BONUSINSPO

Heartmybackpack: How to meet other female travelers with Bumble BFF

Her kommer et tips til en APP som kan være kjekk for alenereisende som leter etter reisevenner med samme interesser der man befinner seg. Jeg har ikke fått testet denne selv enda, men tenker den absolutt er verdt å prøve på min neste alenereise!

Hurra for søndag!

Hvis du har forslag til reisenyheter eller inspirasjon for neste uke, send meg gjerne en mail: hamacareiseblogg@gmail.com =)

Trykk her for å lese Uke 8 #Reiseinspo

4 Kommentarer

  1. Charlotte

    Wow! Den Bumble BFF skal jeg prøve. Kom akkurat in time dette. Vurderer å dra til Sri Lanka i påsken, men holder litt igjen siden jeg må reise alene. Kanskje dette får meg ut:) Takk for tips!

    Svar

Legg igjen en kommentar