Tror du meg når jeg sier at dette er bilder fra skolen min? Hehe, trodde ikke det nei! Men det er det faktisk! Misunnelig eller?

Skal jeg lese i hengekøya eller ved bassenget i dag tro..?

Jo, i dag ble det bassenget, rett etter et tidlig seminar. Det ble også en 500 meters svømmeøkt før lunsj, og litt lesing og avslapping etter. Herlig!

En drøy halvtimes busstur fra leilighetene våre i Pondicherry ligger denne vakre beach resorten kalt Kailash. Stedet er en gigantisk kontrast til livet utenfor resortens murer – så ikke bli lurt til å tro at hele India ser så pent og rent ut, for det gjør det ikke. Dessverre har syklonen i desember også gjort en del ugang her. Mange av palmene ser nokså herjet ut, men pent er det her likevel. Hver dag blir bakken sopet og plenene stelt.

Bak denne paviljongen er klasserommet vårt. Hadde det ikke vært for syklonen skulle vi egentlig hatt forelesningene ute under noen stolper med stråtak over, men dette er jo ikke så verst likevel. Vi har seminarer eller forelesninger hver dag, samt frokost og lunsj på resorten. Til frokost blir vi skjemt bort med både kontinental og indisk frokost, og til lunsj får vi deilige indiske retter og en liten dessert.

Og her er ukas høydepunkt – bassenget! Et rent, nydelig og velstelt område med tiltrekkende, myke solsenger. Vi får bare ligge her gratis en dag i uka, for det bor jo andre på hotellet her og, men det er et deilig avbrekk fra forelesningene og seminarene.

Det er også en laaang sandstrand rett nedenfor resorten, men jeg har jammen glemt å ta bilder av den! Men det kommer nok senere 😉

Relaterte artikler

4 Kommentarer

 1. Robin

  Damn, jeg må si jeg brått ble litt misunnelig, til tross for at jeg egentlig trives best i byer, og at jeg blir solbrent på 0.5 sekunder (har enda et solbrentmerke fra Malaysia 2010) .

  Kos deg med tanken på at her i Tromsø er det ca 0 grader, og sludd 😉

  Svar
 2. Hamaca Reiseblogg

  Robin: Hehe, joda, men nå om dagen er det faktisk nesten for varmt til å bevege seg ute, så er ganske slitsomt å lese merker jeg. Vi bor vi inne i byen uten bademuligheter, og da er det deilig med et forfriskende bad i sjøen eller bassenget på skolen =)

  Svar

Legg igjen en kommentar