Hipmunk.com er en utrolig kjekk og lettvin søkeside for flybilletter som jeg gjerne vil dele med dere. Startsiden ser nokså ordinær ut, men bare vent å se hvilke muligheter du får…

Jeg har savnet en nettside der jeg raskere kan finne frem til de billigste flybillettene, og få en oversikt over flere dager av gangen. Jeg ble derfor veldig glad da jeg fant Hipmunk!

Nettsiden holder nemlig veldig god oversikt over de forskjellige flyvningene, og kan sortere flyvningene etter pris, flytid, avreisedato, ankomstdato, flyselskap eller den kjekkeste – en kombinasjon av pris, flytid og mellomlandinger.

Layouten er lett og finne fram i, og har faner øverst, lik en nettleser, slik at man kan ha flere søk oppe på en gang.

Slik kommer flyreisene opp. Veldig oversiktlig og fint synes nå jeg. Den viser klokkeslett for alle flyvningene, og man kan dra den lange svarte streken på høyre og venstre side slik at man får det tidspunktet man ønsker.

Om du trykker NEW SEARCH, kommer du til startsiden igjen. Men istedenfor å søke på Regular, kan du nå prøve Multi-city, som gjør så du kan taste inn flere byer, eller Price Graph-knappen som jeg skal forklare bedre under.

Når du søker, kommer det opp en graf over dagen du søker, og 30 dager etter, slik at du kan sammenligne priser og se hvilken dag som er billigst. Videre kan du trykke på dagen du ønsker å reise, og komme til siden med alle flyvningene på.

Veldig hendig side jeg definitivt kommer til å bruke mer i fremtiden! 😉

Relaterte artikler

3 Kommentarer

 1. eljos

  Hei, nå er det vel snart på tide at du tar deg en tur til Japan? Kjempekampanje på Finnair for tiden!! Jeg har skrevet om det i mitt siste innlegg!! Flott side dette her!!

  Svar
 2. Hamaca Reiseblogg

  Hei eljos! Japan ja, kanskje det hadde vært no 😉 Virker som en veldig interessant nasjon, med et spennende folk! Får skrive det på ønskelisten 😛

  Svar
 3. Robin

  Verdt å merke, hipmunk sorterer flights etter «agony» som jeg tror de definerer i antall flyskifter. jeg ble litt fascinert.

  Svar

Legg igjen en kommentar