Hatten av for gutta bak ChillOut! Konseptet er genialt og noe vi reiselystne nordmenn virkelig trenger! Et sted vi kan møte likesinnede, finne inspirasjon og som kan hjelpe oss med det praktiske til turen. Samtidig kan vi nyte en deilig kaffe eller ta en matbit i den koselige atmosfæren i et av de små rommene i lokalet.

ChillOut Travel Center er et resultat av masteroppgaven de to reiseglade Osloguttene, Fredrik og Jarle fullførte på NHH i Bergen. I november 2007 åpnet de ChillOut i Bergen, og har etter dette også fått seg et lokale på Grünerløkka i Oslo.

ChillOut er både en reisebutikk, café og bibliotek i ett, og kan derfor brukes til både hverdagslige cafébesøk, en måte å skaffe seg inspirasjon på, og ikke minst finne utstyret du trenger til din neste reise. Lokalet i Bergen består av 5 små rom i litt forskjellig stil. Hovedrommet har et par sittegrupper, café, samt en haug reiseartikler spredt rundt i rommet. Om du går videre til venstre finnes det nok et rom med reisebøker og reiseutstyr som f.eks lakenposer og reisehåndkler. De to innerste rommene har koselige sittegrupper og en bokhylle som fungerer som bibliotek. Det står også en Macen i hjørnet av rommet, og det henger en tavle like ved siden av, der du kan henge opp lapper om du trenger reisefølge til din neste tur.

Jeg kjente inspirasjonen strømme på da jeg satt meg ned i et av bibliotekrommene. Et slikt sted kunne jeg virkelig tenkt meg å starte selv og! Å vite at noen har fått det til er inspirasjon i seg selv.. men det er nok ikke enkelt!

Om jeg skulle starte café ville jeg nok prøvd og gjort det enda mer eksotisk og spennende. F.eks importert noen lave bord og stoler fra asia, og et par hengekøyer fra mellom-Amerika. Også ville jeg nok også hatt en prosjektor som hadde stått og vist bilder osv. Har et par ideer til og, men de får jeg gjemme på i tilfelle jeg noen gang starter opp noe lignende på egenhånd..

Men synes uansett de hadde fått til veldig mye bra! Vi ble faktisk sittende der i to timers tid og jeg fant mange interessante bøker jeg gjerne kunne tenkt meg å lese mer i!

Noe jeg synes hørtes interessant ut er foredragene de pleier å ha her. På facebooksida kan jeg lese om foredragsholdere som snakker om å sykle igjennom Australia eller noen som hadde vært på to mnd skitur i nord. Artig idé!

Så jeg anbefaler alle reiseglade en tur innom ChillOut Travel Center! Vi må støtte oppom dette flotte prosjektet. Jeg gleder meg til å se lokalet i Oslo og!

Relaterte artikler

2 Kommentarer

Legg igjen en kommentar