Ser ikke denne plassen nokså eksotisk ut? Hadde du trodd meg om jeg sa dette var i Brasil for eksempel? Det morsomme er at denne plassen kun er drøye to kilometer hjemmefra!  Min kollega, Hans Petter, har mang en gang pratet varmt om de nydelige fossene og kulpene i Lianelva. Endelig fikk jeg tatt turen dit selv, og det blir neppe siste gangen!

Lianelva-Hof-foss

 

Jeg fikk også prøvd ut mitt nye ND-filter, som gir meg muligheten til å ta bilder med lengre lukkertid. Det er dette som er hemmeligheten bak det slørete utseende på vannet. Mmm, elsker sånne bilder 😀

Og hoppe fra stein til stein mellom myke vegger av grønt løv, mens solen sender små stråler av lys gjennom her og der var en magisk følelse. Kun lyden av rennende vann og fuglekvitter var å høre… Helt klart naturlig terapi og ro for sjelen!

5 Kommentarer

 1. Stein Kvarme

  Flotteste bildene jeg noen sinne har sett av min barndoms Lianelv 🙂

  Svar
 2. Hamaca Reiseblogg

  Stein Kvarme: Så bra, første turen min der. Var så nydelig! 😀 Regner med det kommer flere bilder fremover – må tilbake å gå lengre opp i elva =)

  Svar
 3. Hamaca Reiseblogg

  Maria: Takk 😉 Lang lukkertid gir litt annerledes bilder enn det vi er vant til ja. Må eksperimentere litt mer med det gitt.

  Svar
 4. Muttern

  Utrolig fine bilder ja! Har vært ved Lianelva engang… Husker ikke at det var så flott… Artig å se dette for meg som jobber med bl.a. vannmiljø!

  Svar

Legg igjen en kommentar