Jess, det stemmer! Neste reise starter allerede i morgen.. og jeg sliter med både jetlag og forkjølelse etter Nepalturen! Men jeg kan jo ikke gå glipp av å reise på tur med Norges kuleste reisebloggere til Marokko!?

Etter å ha reist alene og lagt opp alle overnattinger og aktiviteter selv, merker jeg det skal bli utrolig deilig med en ordentlig «ferie»! I Marokko er nemlig alt planlagt til minste detalj, uten at jeg trenger å løfte en finger! Jeg var nemlig så heldig å bli valgt ut til å bli med på bloggtur med 14 andre reisebloggere og en fotograf til Marrakech! Og vi skal bo på FIRESTJERNERS hotell med stoooort svømmebasseng – det er jo bare SUPERLUKSUS for meg som har bodd på skitne gjestehus i flere uker!

2014-03-21_0001

Jeg greide dessverre å pådra meg en skikkelig nasty nepalsk forkjølelse etter den ville Holifeiringa i Kathmandu. Etter en dag med å få trøkt Holifargepulver i øyne og munn, vannbøtter over seg og innhalering av skittent Kathmandustøv, sa kroppen stopp. Utrolig kjipt tidspunkt, men sånn er det.. De to-og-en-halv siste dagene i Kathmandu ble derfor stort sett tilbragt på rommet med snørrtørking, drikking av ingefærte og litt for mange C-vitaminpiller. Nå føler jeg meg heldigvis på bedringens vei!

Med unntak av programmet vi har fått utdelt, vet jeg veldig lite om hvordan Marokko er som land, så dette blir superspennende! Gleder meg!

 

Program for Marokkoturen:

Lørdag 22. mars

 • Fra flyplassen til Kasbah Zalagh Hotel & Spa
 • Middag og kveld på hotellet

Søndag 23. mars

 • Morgentur i Medina (den gamle bydelen) med følgende monumenter : Majorelles Garden Medersa Coranic School Bahia Palais. 
 • Lunsj i Medina
 • Ettermiddagstur i Marrakech New City 
 • Middag på Bo-Zin 

Mandag 24. mars

 • Matlagingskurs i Medina og lunsj
 • Ettermiddags-offroad tur mellom Valley og Agafay Desert. Agafay Camp Event på Terres des Etoiles, med middag og kveld i campen.

Tirsdag 25. mars

 • Tidlig aveise til High Atlas Les Terres d’Amanar Adventure (Zipe line and Wooden Park)
 • Lunsj på stedet
 • Hjemreise til Norge

1743465_779067412120812_138934462_n

Med et så fullspekket program ser det ikke ut til at jeg rekker å blogge så mye underveis, men jeg lover å komme tilbake med mye nytt reisestoff til uka! Jeg har også flere innlegg jeg vil legge ut fra Nepalturen =)

 

Relaterte artikler

5 Kommentarer

 1. Sylvia

  God tur og kos dere masse! Marokko er fantastisk! Gleder meg til å lese om turen deres! 🙂

  Svar
 2. Kristian

  Hva sa jeg ingeborg! Du klarte «eksamen» med glans og nå får du «eksamenspresang» hvis jeg kan kalle det det. Det gikk kjempe fint å dra alene og du har taklet alle utfordringene på turen:) . Nå får du nyte det nye reisemålet med de andre bloggerne!! Kos deg!
  Vi har tatt en familietur til mexico og sett litt på chitchen itza nå. Mest avslapping ved basseng og strand, men du kjenner meg, må se litt også 😉 et par dager igjen her, så er det hjem igjen. Snakkes!

  Svar
  • Hamaca Reiseblogg

   Hei Kristian! Oi, Mexico ja, så gøy! Bra dere fikk tatt turen! Veldig imponerende at dere reiser såpass langt med to små barn altså! Tøft gjort 😉 Håper dere har hatt en knallbra tur!

   Ja, Nepalturen gikk heldigvis helt fint! En god erfaring å ha med videre =) Men kjenner jeg foretrekker å reise sammen med noen – det blir mer latter og deling av minner på den måten!

   Svar
 3. Lise-Marie

  Gleder meg til å lese om denne turen! God bedring (:

  Svar

Legg igjen en kommentar