Hahaha, fikk akkurat verdens morsomste mail fra hotellet jeg skal bo på første natta i Kathmandu!

På hjemmesidene deres stod det at de hadde gratis flyplasspick-up, så da sendte jeg en mail for å spørre om de kunne plukke meg opp. Fikk svar på beste engelsken ever!

Hotelpick-up

Flott, da er det i boks hvert fall! Er veldig greit å ha et hotellrom booket første natta synes jeg, spesielt når man er sliten etter en lang flytur og reiser alene. Det jeg la vekt på da jeg bestilte dette hotellet var takterassen med utsikt utover byen og den sentrale beliggenheten =)

 

Ny reisekamerat – Lumix GM1

Heldigvis kom det endelig også en kar på døra med kameraet jeg har ventet på i en ukes tid nå; lille, søte Lumix GM1 – den perfekte reisekameraten spør du meg! Det er vanskelig å se størrelsen på kameraet på dette bildet, men GM1 er imponerende liten med tanke på at det er et hybridkamera med mye større sensor enn vanlig kompaktkameraer!

Nå skal det sies at jeg ikke legger igjen gamle gode Canon 5D mark III helt enda, men GM1 er jo et fint kamera nummer to. Et litt mer diskret kamera som er kjappere å lete frem i en del situasjoner!

lumix-gm1-travel-camera

Jeg skal gi en nærmere bedømming av kameraet i et senere innlegg etter å ha fått testet det noen dager i Nepal. Førsteinntrykket er imidlertid lovende!

 

Ellers ser stua mi sånn ut for øyeblikket:

P1030035

Ting flyter rundt.. første prioritering er å pakke så lett som mulig! Men jeg er alltid usikker på hvor mange t-skjorter og bukser jeg trenger! Og hva med rettetanga? Skal jeg droppe den for å gjøre sekken litt lettere? Hmm..

Ellers er det bare et par andre småting som gjenstår; finne litt ny musikk til offline-lista på Wimp, ringe bestemor, fylle på shampo og såpe i små flasker, lade opp alle fem kamerabatteriene, bestemme meg for hvilken bok jeg skal ha med og vente på at de siste klærne skal tørke..

I kveld blir det deilig norsk fæsk til middag, en god tradisjon for kvelden-før-utenlandsreisen her i gården. Og deretter er det stort sett bare den fæle avskjeden med Kenneth som gjenstår i morgen tidlig. Uff, gruer meg!!

 

Relaterte artikler

11 Kommentarer

 1. ReiseLiv

  Gooood tur! Gleder meg til aa se Nepal gjennom linsen din!

  (og herregud saa pent du bretter klaerne foer du pakker dem)

  Svar
  • Hamaca Reiseblogg

   Takk, Liv!! Er veldig spennende å følge med på deres eventyr og altså! God tur videre dere og!

   (hehe, ikke ofte jeg bretter noe så fint altså! Bretta de bare sånn fordi jeg skulle ta et bilde av alle sammen ved siden av hverandre..) =)

   Svar
 2. Reiselykke

  God tur! Gleder meg med deg på reisen. Og – enig med kommentaren fra ReiseLiv: et imponerende stykke bretting av klær, det der!

  Svar
  • Hamaca Reiseblogg

   Takk! Hmm, tjaa.. usikker på rettetanga fremdeles altså! Håret mitt er et eneste kaos uten den… Og jeg veide den i går; 340 gram ekstra vekt er jo ikke så altfor mye. Plass har jeg nok av, så det er ikke noe stress 😉

   Svar
 3. Ingrid

  Så spennende – gleder meg kjempemye til å lese om reisen! Her i gården foregår omtrent det samme for tiden, men jeg har heldigvis frem til fredag på å forberede meg.

  Svar
  • Hamaca Reiseblogg

   Ser du har litt av en tur foran deg selv og ja! Masse lykke til! Får håpe vi greier oss godt som alenereisende begge to 😉

   Svar
 4. Lise Rønneberg

  God tur og nyt og kos deg masse. Du er nok underveis nå. Gleder oss til å følge deg gjennom linsa på tur. Ta vare på deg selv.

  Svar
 5. Lise-Marie Lia

  Nå henger jeg litt etter med blogglesingen, derfor kommer kommentarene litt lenge etter du reiste! Gleder meg til å lese de resterende innleggende, og det blir i alle fall spennende å høre om det nye kameraet ditt 🙂

  Svar

Legg igjen en kommentar