Da er billetten bestilt! Jippi, jeg skal til India igjen!!! 😀

Den 18. august setter jeg kursen mot Delhi! Ingrid skal etter planen være i India allerede og ha startet på feltarbeidet til masteroppgaven sin. Sammen skal vi tilbringe 3-4 uker i Kerelaområdet, hvor jeg forhåpentligvis også finner noen gode historier som kan gjøres om til reiseartikler. Etter jeg har fullført bachelorgraden min i juni, har jeg nemlig gitt meg selv et år på å prøve ut livet som freelancefotograf. Deretter tenkte vi å tilbringe rundt to ukers tid i Rajasthan, hvor vi forhåpentligvis får oppleve en helt ny side ved India. Dette skal bli gøy!!

I mellomtiden blir det tur til ROMA neste torsdag allerede! Min trofaste reisekjæreste og jeg reiser til Italia for første gang, og skal endelig få smake pizza fra sitt opphavsland, og se Colosseum i virkeligheten istedenfor i en film om romertiden. Selv om vi oppi eksamens-og bachelor-arbeid har fått liten tid til å lese oss opp på byen, ser det ut som de italienske værgudene har vært snille mot oss likevel – 24 grader og strålende sol er det meldt!

Jeg tror India er et land man kan reise til om og om igjen gjennom hele livet og fortsatt bli like overrasket og forundret over. Det skjer så mye hele tiden at øynene sliter med å registrere bare en brøkdel av alle små situasjoner og hendelser som oppstår idet man går igjennom en vanlig gate. I India vekkes masse ukjente følelser, både ubehagelige og overveldende. Det er som å komme mye tettere på livet selv!

Les mer om mine neste reiser HER

Relaterte artikler

8 Kommentarer

 1. Maria

  Ååh, så spennende! India ser utrolig spennende ut, absolutt et land på ønskelista 🙂
  Sprekt å ta et år som freelancer da, det blir sikkert et annerledes og artig år!
  Go tur til Roma!

  Svar
  • Hamaca Reiseblogg

   India er helt magisk! Skriv det på lista med en gang 😉

   Blir artig å se om jeg kan komme meg noen vei som freelancer, men det går hvert fall ikke om jeg ikke prøver 😛

   Svar
 2. Dindrømmereise

  Så spennende, India er jo helt fantastisk! Vi bodde der i 1,5 år, og har masse tips hvis du trenger 🙂 Vi bodde i Pune (3 timer utenfor Mumbai) og Goa, men reiste også mye rundt når vi bodde der. Du kan også lese mer om våre opplevelser på bloggen vår, og ikke nøl med å sende meg en mail! Vi følger deg videre på reisen (e) 🙂

  Svar
  • Hamaca Reiseblogg

   Oi, spennende! Gi meg gjerne noen tips fra nord-Kerala om dere har =) Jeg besøkte Kochi, Kollam og tok husbåt på mitt forrige besøk, men skal bli gøy å oppleve mer av norddelen.

   Svar
 3. Randomjenta

  Åh, kan vel innrømme med en gang at jeg er en smule missunnelig 😉 Indiareisen blir nok helt fantastisk! Kjenner jeg savner landet.. kaoset, luktene og alle fargene. Intenst! Blir gøy å følge deg på veien.

  Og ikke minst – god tur til vakre Roma!

  Svar
  • Hamaca Reiseblogg

   Ja, India skal bli helt topp! 😀 Er noe eget ved det landet der altså. Når man først har vært der, lengter man alltid tilbake virker det som.. 😉

   Svar
 4. Line

  Hei på deg! Og jeg som trodde at du nesten alltid reiste alene? India står på ønskelista mi, men har en tendens til å utsette land som krever visum på forhånd. Italia er knæsj. Favoritten er Napoli og øyene rundt. Loffe med båt, sove på stranda, selv om det var i litt yngre dager…Du har mye gøy å glede deg og se frem til!

  Svar
  • Hamaca Reiseblogg

   Hehe, mulig det virker sånn ut ifra bloggen, men til nå har det faktisk nesten alltid passet bra og føltes godt å reise med noen andre. Jeg har imidlertid planer om en alene-reise til høsten forhåpentligvis, men vi får se om jeg er tøff nok til å gjennomføre!

   Er styr med India-visum ja, men det er SÅ verdt det når du kommer dit! Du bare MÅ komme deg til India en gang! =)

   Svar

Legg igjen en kommentar