Hei! Nå var det lenge siden sist. Eller det virker ikke sånn, for tida har gått så forferdelig fort! For med ny leilighet, ny jobb, starten på siste året på bachelor og nye reiseplaner går livet mitt i hundre om dagen!

Først og fremst vil jeg vise frem mitt nye hjem. Et 39 kvm krypinn i Gamlebyen i Oslo som jeg deler med min kjære. Vi trives foreløpig veldig bra, og synes det er stor stas og endelig kunne eie noe helt selv, og bo sammen bare oss to.

Leiligheten var annonsert «til de kresne», noe vi synes var merkelig siden vi fant de grønne innspillene her og der veldig oppfriskende og morsomme. Ellers er leiligheten veldig gjennomført med svarte trefliser på gulvet og svart kjøkkeninnredning.

For det andre så har jeg skaffet meg jobb og jeg stortrives! Da jeg i august søkte på jobb hos FotoVideo, virket nokså usannsynlig at jeg skulle få jobb i Norges største fotobutikk, men etter to intervjurunder var det faktisk jeg som fikk jobben! Jeg kunne ikke tro det, men plutselig hadde alt falt på plass. Digg!

Selv om jeg egentlig bare skulle jobbe to-tre dager i uka har jeg endt opp med å jobbe fulle uker isteden, siden de trengte mer hjelp. Full jobb og skole samtidig er litt i meste laget har jeg merket, så nå håper jeg å kunne trappe ned litt. På Rena har jeg forelesninger hver fredag, så det blir noen dager med pendling…

Som om ikke det skulle være nok ble jeg også ringt opp av Thai Airways som hadde en gledelig nyhet til meg;

JEG HADDE VUNNET TO BILLETTER MED THAI AIRWAYS DIREKTE TIL BANGKOK!

For hvem skulle vel tro at man faktisk kunne vinne sånne reisekonkurranser men melder seg på på nettet!? Sånt skjer jo bare ikke… hvert fall ikke i min verden! Jeg kunne ikke tro mine egne ører da jeg en helt alminnelig torsdag formiddag ble oppringt og fortalt at jeg hadde vunnet reise til Thailand!

Så nå lurer du kanskje på hvorfor jeg har satt inn et bilde av en bok om Burma? Jo, du skjønner, jeg tenkte like godt å slå to fluer i en smekk og gjøre en fotooppgave i Burma på samme tur. Reisefølget mitt blir min venninne, Ingrid, som jeg traff i India i vår, og avreisedatoen er satt til 21. oktober. Det kommer så klart mer om denne reisa i nærmeste framtid!

Er det ikke merkelig hvordan så mange store, gode ting kan skje på en gang? Helt utrolig herlig spør du meg 😀

Relaterte artikler

6 Kommentarer

 1. Liv

  Så fantastisk gøy! Alt sammen egentlig, men mest billettene til Bangkok. I fjor vant jeg billetter til Malta, ikke helt det samme, men fortsatt veldig gøy! Turen kjennes liksom litt annerledes når du vet at du ikke bruker opp alle sparepengene dine 😉

  Svar
  • Hamaca Reiseblogg

   Ja, var veldig mye bra på en gang, så følte en stund jeg levde på en rosa sky! Hadde egentlig ikke planer om å reise så langt i høst, men tydeligvis ville universet det annerledes. Blir veldig rart å sette seg på flyet og vite at det er gratis hvert fall 😀 God følelse! Og Malta er jo ikke verst det heller!

   Men hvordan går det med deg?? Har fulgt med litt på blogginnlegga dine, og Inka trail ser helt fantastisk ut (selv om været kanskje ikke var helt topp)! Veldig godt beskrevet og mye fine bilder. Blir spennende å se hva du finner på i Afrika nå 😉

   Svar
 2. Maria

  Herregud, så gøy å vinne flybilletter, er jo sånt som «aldri» skjer 😀

  Burma høres veldig spennende ut, gleder meg til å lese mer!

  Lekker leilighet forresten 🙂

  Svar
  • Hamaca Reiseblogg

   Ja, vet! Kunne virkelig ikke tro det. Alle jeg fortalte det til trodde jeg hadde blitt lurt, men jeg har vært hos Thai Air nå, og alt stemmer 😀

   Burma blir kjempeinteressant! Skulle gjerne hatt enda mer tid til å utforske landet, men får heller komme tilbake en annen gang.

   Svar
 3. Robin

  Wow, gratulerer med nice boplass og gratis tur, og jobb og greier.

  stopper de enda journalister og lignende på burma-grensa ? husker jeg møtte på en del folk som hadde problemer med å få med seg kamera over dit..

  Svar
  • Hamaca Reiseblogg

   Takk takk, Robin! 😀

   Hmm, håper inderlig ikke de tar fra meg kameraet! Jeg har tenkt til å fly inn da, så mulig det er annerledes på grenseovergangene og. Får gjør litt research på det, men ting har jo forandret seg fort i det siste. =)

   Svar

Legg igjen en kommentar