Nå synes jeg virkelig vinteren har vart lenge nok! Den mørke årstiden har tært på krefter og motivasjon… nå vil jeg ha vår, varme og grønne trær igjen! I dag er det heldigvis årets første vårdag ifølge kalenderen – Deilig!

 Og denne våren har jeg lagt planer. I tillegg til å skrive bacheloroppgave og jobbe på Fotovideo skal jeg til Riga, Stavanger, og Roma! Den første turen er allerede i over imorgen, til Riga! Jeg hadde opprinnelig planlagt å reise alene for å få mest mulig tid til å fotografere, men jammen lurte Kenneth seg med denne gangen og. Planen er litt av alt; litt sightseeing, litt shopping, litt avslapping, litt (eller mye) god mat og litt (eller veldig mye) fotografering.

– Og forresten, kom gjerne med tips om det er noe jeg bare MÅ gjøre i Riga!

Tegn på at vinteren har vart lenge:

I går gikk jeg med olabukse uten stilongs under som første dag på flere måneder. Det var en skikkelig befriende følelse! Jeg følte jeg kunne bevege meg igjen, så behagelig! Det var riktignok bare for å gå rundt i leiligheten min da, siden mora mi var på besøk, men uansett. Jeg fikk faktisk en sånn «jasså, det er sånn det føles»-opplevelse, og fikk et snev av sommerfølelse inni meg.

Noen morgener nå har jeg ligget og hørt på fugler utenfor vinduet mitt. Jeg ønsker da dypt og intenst at det er grønt og varmt utenfor vinduet mitt når jeg heiser opp rullgardina, men det har ikke skjedd enda dessverre..

Hvordan vil innepusen vår reagere om vi tar henne med ut i sommer mon tro?

På tide å krype ut av ullpleddet folkens, nå nærmer våren seg!! 😀

PS: Lik HAMACA REISEBLOGG på Facebook, og få hyppigere oppdateringer, se reisebilder og annet stæsj. 

Relaterte artikler

2 Kommentarer

 1. Randomjenta

  Så utrolig deilig at våren er på anmars! De siste dagene har det vært utrolig flott her oppe i nord, med blå himmel, solen som varmer og småfugler som synger (og noen snøstormer innimellom, haha). Skal bli godt med ORDENTLIG vår snart, hehe.

  Åh, Riga ja! Flott by! Eventuelle tips kommer vel litt for sent nå, men men. Håper dere har hatt en strålende tur 🙂

  Svar
  • Hamaca Reiseblogg

   Ja, er virkelig deilig å kjenne sola varme igjen altså! =) Og ikke minst lysere dager! Riga var flott, men litt kaldt på denne årstida.. det kommer mer om Rigaturen om litt 😉

   Svar

Legg igjen en kommentar