Det er under en måned til jeg drar avgårde til India, og flybillettene er endelig i boks takket være Lufthansas store romjulstilbud. Tenkt deg en tur ut i den store verden? Da kan det være lurt å bestille flybillett nå!

New York, Rio de Janeiro, Beijing og Bombay er på billigsalg – og det er bare noen av destinasjonene! Tur/returbillett kan kjøpes til bare 3800 kroner! Tilbudet gjelder til og med 2. januar, og gjelder for turer under 3 måneder fram til i sommer.

PLANLEGGING TIL INDIA:

Jeg var utrolig fornøyd da jeg fikk min Indiabillett til 3850 kroner. Flere av de jeg skal studere med virker sa de hadde betalt så mye som 7000 kr t/r, så dette er jo helt topp!

Avreisedatoen min er 25. januar, og planen er å tilbringe 8-9 dager i Bangalore og omegn før studiene starter i Pondicherry.  En kollega av meg har nemlig hus i byen Madikeri og bor der et par måneder i året. Jeg vil derfor besøke han der et par dager, før vi reiser sammen til Pondicherry med lokaltransport.

På den måten får jeg også se litt av India før studiet begynner, og forhåpentligvis blitt litt vant til temperaturen.

Steike, dette blir gøy!

Relaterte artikler

5 Kommentarer

 1. Anastasia

  Kos deg masse 😀 skulle ønske jeg var deg akkuratt nå 😛
  PS: Håper du fortsetter med bloggingen 😉

  Svar
 2. Hamaca Reiseblogg

  Hehe, er litt stress nå før avreise med visumsøknad, skjemaer, pensumlesing, vaksiner osv, men blir nok kjempeartig å få kommet avgårde! 😀 Kommer helt sikkert til å blogge en del fra India og! Og forhåpentligvis legge ut noen små filmsnutter 😉

  Svar
 3. Annikens Verden

  Dette er jo bare så spennende! Skal se om jeg klarer å kapre noen billige flybilleter er sted… Drømmer om å reise til så mange steder. Øverst på listen akkurat nå, står Cuba, Indonesia, Signapor og India! 🙂 Gleder meg til å lese om studiehverdagen din i India, og se filmsnutter. Så utrolig gøy at du skal reise!!!

  SV; He he 😉 Du skulle bare sett de lekre «designerkjolene» som var laget av kondomer, – og høy helte støvletter laget av p-pillebrett…. 😉 Skal selvsagt skrive eget innlegg om «kondomkunsten» 🙂

  Svar

Legg igjen en kommentar